GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Spor - Spor
7 dakika önce

Beşiktaş'ta derbi öncesi eksikler açıklandı! 4 isim Fenerbahçe'ye karşı yok

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş'ta 4 oyuncunun form giyemeyeceği açıklandı.
Spor - Spor
32 dakika önce

Karar açıklandı: TFF'den Fenerbahçe'ye Süper Kupa indirimi

TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'ye verilen 4 milyon liralık para cezasında indirime gitti.
 - Adana Demirspor-Galatasaray | Canlı
47 dakika önce

Süper Lig'de 34.hafta: Adana Demirspor-Galatasaray | Canlı anlatım

Süper Lig'de 34.hafta karşılaşmasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanının konuğu. Karşılaşmada Bahattin Şimşek düdük çalıyor. Karşılaşmanın detaylarını ve canlı anlatımında haberimizde ulaşabilirsiniz.
Spor - Spor
1 saat 1 dakika önce

Aziz Yıldırım geri dönüyor! Efsane başkan seçime katılma kararı aldı

Fenerbahçe başkanlığını 2018'de bıraktıktan sonra uzun yıllar herhangi bir seçime katılmayan Aziz Yıldırım'ın yarın yapılacak Yüksek Divan Kurulu seçiminde yer alacağı belirtildi.
 - İspanyol hoca Galatasaray'dan kovulmuştu
1 saat 28 dakika önce

Galatasaray'ın eski hocası Domenec Torrent, dünya devine gidiyor! Yeni sezonda sahalara iniyor

Bir dönem Galatasaray'da da çalışan Domenec Torrent'in yeni sezonda İspanyol devi Barcelona'da çalışacağı öne sürüldü. İşte detaylar...
Spor - Spor
1 saat 46 dakika önce

Beşiktaş'tan Fenerbahçe derbisi öncesi sürpriz hamle! 4 futbolcuyla yeni sözleşme imzalandı

Süper Lig'in 34. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş, kadrosunda bulunan 4 isimle yeni sözleşme imzalandığını duyurdu.
 - Eyüpspor için o yıldız ismi ikna etti
1 saat 55 dakika önce

Arda Turan zirveye oynuyor! Eyüpspor için ilk transfer bombasını şimdiden patlattı

Gelecek sezon Süper Lig'de yarışacak olan Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan şimdiden transfer çalışmalarına başladı. Bu doğrultuda İstanbul ekibi Arjantinli yıldız Lanzini ile görüşmelere başladı.
 - Zehra'nın sırrı ortaya çıktı
2 saat 6 dakika önce

Zehra Güneş bir paylaşımla yine ortalığı karıştırdı! Vücudunun formunu böyle koruyor

Vakıfbank'ın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız isimlerinden biri olan Zehra Güneş son paylaşımıyla gündem oldu. Sakatlığının tedavisi için İtalya'ya giden Güneş
 - Spil'in kralı 'Profesör!'
2 saat 28 dakika önce

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda altıncı gün! Spil'in kralı 'Profesör!'

59.Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun 160.1 kilometrelik Kuşadası-Manisa (Spil Dağı) tırmanış etabını DSM-Firmenich takımından Frank Van Den Broek 4 saat 09 dakika 59 saniye ile kazandı ve Genel Ferdi Klasmanda birinciliğe yükselip Turkuaz Mayo'yu kaptı.
 - Erdoğan'dan Ataman'a destek telefonu!
2 saat 34 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman'a destek telefonu!

EuroLeague play-off turu ikinci maçında İsrail ekibi Maccabi Playtika'yı 95-79 mağlup eden Yunan temsilcisi Panathinaikos'un Başantrenörü Ergin Ataman, karşılaşma sonrası İsrail staffi tarafından tehditler aldığını açıklamış ardından görüntüler sosyal medyayda yayılmıştı. Yaşananlar sonrası Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ataman'ı aradı.
 - Aslan'da işler karıştı! Tehlike çanları çalıyor
3 saat 21 dakika önce

Adana Demirspor maçı öncesi Galatasaray'da işler karıştı! Tam 7 futbolcu için tehlike çanları çalıyor

Süper Lig'de 34.haftada lider Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına çıkacak. Fenerbahçe ile kritik bir şampiyonluk yarışı veren sarı-kırmızılılarda 7 isim için ise tehlike çanları çalıyor. İşte haberin detayları.
 - Derbiye saatler kala flaş gelişme! Semih Kılıçsoy...
4 saat 5 dakika önce

Beşiktaş'tan Semih Kılıçsoy kararı! Fenerbahçe derbisine saatler kala flaş gelişme

Süper Lig'de 34.hafta maçında Fenerbahçe Kadıköy'de, Beşiktaş'ı ağırlayacak. Yarın saat 19:00'da başlayacak karşılaşma öncesinde siyah-beyazlılar genç yıldız Semih Kılıçsoy hakkındaki son kararını verdi. İşte haberin detayları.
 - Pedallar Kemer’in eşsiz doğasında dönecek
4 saat 32 dakika önce

Pedallar Kemer’in eşsiz doğasında Akra Gran Fondo için dönecek

AG Tohum desteği ile bu sene 6’ncı kez gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, bisiklet tutkunlarını Kemer’in eşsiz manzarasında ağırlayacak. “Mavi ve Yeşil’in bir parçası ol” sloganı ile 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek organizasyon Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel’in co-sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer’deki yarışa 580 sporcu katılacak.
 - Samet Akaydın hakkında flaş gelişme
4 saat 44 dakika önce

Son yaptığıyla Fatih Terim'e saç baş yoldurmuştu! Fenerbahçe'de Samet Akaydın gelişmesi

Geçtiğimiz günlerde AEK maçında yaptığı hatayla başta Fatih Terim olmak üzere tüm Panathinaikos taraftarına saç baş yolduran Samet Akaydın hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları.
 - Ancelotti "Oynamaya hazır" demişti
6 saat 31 dakika önce

Arda Güler için kritik gün! Ancelotti "Oynamaya hazır" demişti Real Sociedad karşısında ilk 11 ihtimali

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de bir türlü süre şansı bulamayan Arda Güler için kritik gün. Güler'in, La Liga 33.haftada deplasmanda oynanacak olan Real Sociedad karşılaşmasında ilk 11'de başlaması ya da maçta süre alması bekleniyor.
 - Kartal'ın toplantısında söz aldı
7 saat 19 dakika önce

Edin Dzeko Fenerbahçe'de dümene geçti! İsmail Kartal'ın toplantısında sözü alan yıldız bakın neler söyledi

Sivasspor deplasmanında 2 puan bırakan Fenerbahçe'de, şampiyonluk hesapları sil baştan. Yarın Beşiktaş'la derbide karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerde, İsmail Kartal oyuncularıyla toplantı yaptı. Toplantıda takım kaptanlarından Edin Dzeko söz aldı.
 - Beşiktaş maçı öncesi Fenerbahçe'ye yasak!
8 saat 5 dakika önce

Beşiktaş derbisi öncesi Fenerbahçe'ye yasak! İsmail Kartal oyuncuları karşına alıp tek tek konuştu

Sivas deplasmanından 2 puan kaybeden ve şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan Fenerbahçe'de gündem, Beşiktaş derbisi. Öğrencileriyle bir görüşme gerçekleştiren İsmail Kartal, derbi öncesi bakın ne yasağı getirdi.
 - Başkan Hasan Arat favorisini belirledi
8 saat 56 dakika önce

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Hasan Arat favorisini belirledi çalışmalar başladı

Fernando Santos'un gönderilmesinin ardından Serdar Topraktepe'yi takımın başına getiren Beşiktaş, gelecek sezon için teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Bugüne kadar pek çok isimin adı geçse de Başkan Hasan Arat'ın favorisi belli oldu. İşte haberin detayları.
 - İşte Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım
9 saat 14 dakika önce

Yeni kulübünü resmen açıkladılar! Acun Ilıcalı Fenerbahçe'nin rakibini satın alıyor

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın, yeni bir takım daha satın almak istediği günlerdir konuşuluyor, çeşitli iddialar ortaya atılıyordu. Ve nihayet Acun Ilıcalı'nın satın alacağı yeni takım belli oldu. İşte haberin detayları.
 - TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ilk kez konuştu
9 saat 42 dakika önce

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ilk kez konuştu: "İlk kez açıklıyorum Ali Koç..." Her şeyi tek tek açıkladı

Spor kamuoyunun günlerdir gündeminden düşmeyen isim olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, günler sonra sessizliğini bozdu. Yeniden aday olup olmayacağından, 'Riyad'da oynanamayan Süper Kupa'ya kadar her şeyi tek tek açıklayan Büyükekşi "İlk kez açıklıyorum" dedi ve Ali Koç hakkında şoke eden bir detayı da duyurdu.
 - Ataman'a skandal İsrail tehdidi! Ortalık karıştı
10 saat 17 dakika önce

Ergin Ataman maç bitiminde aldığı İsrail tehdidini açıkladı! "Ben Türk'üm, bana bir şey yapamazsınız"

Turkish Airlines EuroLeague Playoff 2. maçında Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv'le karşı karşıya geldi. İlk maçın ardından yaşanan açıklamalı gerginlik sonrası bu kez soyunma odasında ortalık karıştı. Ataman, bu kargaşa sırasında tehdit aldığını açıkladı. Yaşananların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu, Ataman'a destek mesajları paylaştı.
Sona Git