İngiltere 3'üncü Ligi'nden Süper Lig'e: Göztepe, yeni Romulo'sunu buldu
Brezilyalı santrfor Romulo'nun rekor bonservisle Bundesliga kulübü Leipzig'e transfer olmasının ardından 24 yaşındaki golcünün boşluğunu doldurmayı başaramayan Göztepe'nin, İngiltere 3'üncü Ligi'nden sürpriz bir isme yöneldiği konuşuluyor.
- Göztepe, Romulo'nun 20 milyon euroya Leipzig'e satılmasının ardından Janderson, Jeh ve Guilherme Luiz'i hücum hattına takviye etti ancak santrfor bölgesinde istikrar yakalayamadı.
- Janderson 22 maçta 4 gol atarken, Jeh ve Guilherme Luiz henüz golle tanışamadı.
- Göztepe, 23 yaşındaki Kanadalı Aribim Pepple için Championship ve bazı Avrupa takımlarıyla rekabete girecek.
- Aribim Pepple, bu sezon 4 kulvarda 29 maçta 11 gol attı.
Romulo'yu 20 milyon euro karşılığında Leipzig'e satmasının ardından sezon başında Janderson, ara transferde Jeh ve Guilherme Luiz ile hücum hattına takviye yapan Göztepe, santrfor bölgesinde istikrarı yakalayamadı. Janderson, 22 maçta 4 gol kaydederken; Jeh ve Luiz, sarı-kırmızılı forma altında henüz golle tanışamadı. Gelecek sezon için golcü arayışlarına şimdiden başlayan Göztepe, rotasını Brezilya'dan İngiltere'ye çevirdi.
ARIBIM PEPPLE SÜRPRİZİ
İngiliz basınından Hayters'ın haberine göre; İzmir kulübü, League One (İngiliz futbolu lig sisteminde üçüncü lig) takımlarından Plymouth Argyle'de forma giyen Aribim Pepple ile ilgileniyor.
Göztepe'nin, 23 yaşındaki Kanadalı futbolcu için Championship ve bazı Avrupa takımlarıyla rekabete gireceği aktarıldı.
29 MAÇTA 11 GOL
Son 4 maçta 5 defa fileleri havalandırmayı başaran Pepple, bu sezon 4 kulvarda (League One, EFL Trophy, EFL Cup, FA Cup) toplam 29 karşılaşmada forma giydi ve sahada kaldığı 1499 dakikada 11 gol attı.
