Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Samsunspor'dan sakatlık açıklaması: Fenerbahçe maçında yok

Süper Lig'in 25'inci haftasında 8 Mart Pazar günü Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Samsunspor, Gaziantep FK maçında sakatlık geçiren ve oyundan çıkmak zorunda kalan Fildişi Sahilli oyuncu Jaures Assoumou'nun sağlık durumuna dair bir açıklama yaptı.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Samsunspor'a Jaures Assoumou'dan kötü haber geldi. Karadeniz kulübü, 0-0 sonuçlanan Gaziantep FK maçında sakatlanan 23 yaşındaki oyuncunun sağ diz iç yan bağında evre 3 yaralanma tespit edildiğini açıkladı.

Süper Lig'de bu hafta Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak Samsunspor'da Fildişi Sahilli futbolcunun, bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

Jaures Assoumou
Başlık ResmiJaures Assoumou

Kırmızı-beyazlı kulübün Jaures Assoumou açıklaması şöyle:

"01.03.2026 tarihinde oynanan Gaziantep FK karşılaşmasında sakatlanan oyuncumuz Jaurès Assoumou'nun yapılan muayene ve görüntüleme tetkikleri sonucunda sağ diz iç yan bağında (Medial Collateral Ligament) evre 3 yaralanma tespit edilmiştir.

Oyuncumuzun tedavi ve rehabilitasyon sürecine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır. Jaurès Assoumou'ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklı şekilde sahalara dönmesini temenni ediyoruz."

ÖNERİLEN HABERLER
Samsunspor ile Gaziantep FK yenişemedi
SPOR

Samsunspor ile Gaziantep FK yenişemedi

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.