Kütahya’nın Domaniç ilçesi ile Bursa’nın İnegöl ilçesi arasında yer alan Domaniç Dağları, Mayıs ayında etkili olan kar yağışıyla beyaza büründü. Bölgede sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, trafik ekipleri sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulundu.
Antalya'da Mustafa Ünal isimli üretici, maliyetini kurtarmadığı gerekçesiyle tonlarca patlıcanı halka ücretsiz dağıtma kararı aldı. Serasının kapıları ücretsiz açılırken, Ünal "Patlıcanlarımız çöpe gidinceye kadar tarlayı sürmek yerine halkımız faydalansın istedik." dedi.
Rize şehir merkezinde taksicilik yapan Şenol Yazıcı, hayali olan yerli ve elektrikli otomobil Togg T10F ile hizmet vererek kentte bir ilke imza attı. Yeni aracını yaklaşık 15 gün önce kullanmaya başladığını belirten Yazıcı, vatandaşların ilgisinin oldukça yoğun olduğunu söyledi.
Erzincan'da baharın gelmesiyle küçükbaş hayvan yetiştiricileri sürülerini meralara çıkarmaya başladı. Kış boyunca artan yem maliyetlerinden etkilenen üreticiler, hayvanların merada otlamasıyla günlük 5 ila 6 bin lira tasarruf ettiklerini söyledi.