Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşı Tokayev ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşı Tokayev ile görüştü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile telefonda görüştü. Görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel meseleler ele alındı. Ayrıca önümüzdeki ay Kazakistan'da düzenlenecek Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi ile ilgili görüş alışverişi yapıldı.

Önümüzdeki günlerde İspanya'nın Granada şehrinde düzenlenecek Avrupa Siyasi Topluluğu zirvesine katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yoğun diplomasi programı devam ediyor...

TOKAYEV'LE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İKİLİ İLİŞKİLER VE TDT ZİRVESİ ELE ALINDI

Görüşmede ikili ilişkiler, bölgesel ve küresel meseleler ele alındı.

İki lider, görüşmede kasım ayında Kazakistan'da gerçekleşecek Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi'nde gündeme gelebilecek konularla ilgili de görüş alışverişinde bulundu.

MASA TENİSİ OYNAMIŞLARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kazak mevkidaşı ile yakın ilişkileri bulunuyor. Geçtiğimiz yıl Kazakistan'a resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı  Erdoğan, Tokayev ile masa tenisi oynamıştı. Ardından Tokayev'in Türkiye ziyaretinde masa tenisinin rövanş maçı yapılmıştı. İki liderin renki anları objektiflere takılmıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazak mevkidaşı Tokayev ile görüştü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...