- Reisi'nin son görüntüleri ortaya çıktı
1 saat 57 dakika önce

Reisi'nin son görüntüleri ortaya çıktı

İran'da helikopter kazası sonucu hayatını kaybeden Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin son görüntüleri yayınlandı. Reisi, helikoptere binmeden önce Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'le vedalaşarak cemaat ile namaz kıldı, ardından ölümüne yol açan helikoptere bindi. Helikoptere bindiği anlar ise, saniye saniye kameralara yansıdı.
 - Öğle namazı sırasında cami çöktü! Ölü ve yaralılar var
2 saat 10 dakika önce

Öğle namazı sırasında cami çöktü: 3 ölü, 7 yaralı

Nijerya'da dün öğle namazı sırasında çöken caminin enkazı altında kalan 3 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin yaralandığı açıklandı.
 - Türkiye'den İsrailli bakana çok sert tepki
2 saat 49 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! İsrailli bakana sert tepki

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik paylaşımına tepki geldi. Dışişleri Bakanlığı'nın açıklamasında, "İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Sayın Cumhurbaşkanı'mıza yönelik saygısız üslubu ve asılsız ithamları, İsrail'in Filistin'de işlediği suçlarla ilgili gündemi değiştirmeye yönelik faydasız bir çabadır" denildi.
 - Kasırga her şeyi yutup geçti! 16 ölü, çok sayıda yaralı...
3 saat 1 dakika önce

Hindistan ve Bangladeş’i Remal Tropikal Kasırgası vurdu: 16 ölü

Remal Tropikal Kasırgası'nın vurduğu Hindistan ve Bangladeş’te en az 16 kişi hayatını kaybetti.
 - Netanyahu'dan skandal yorum!
3 saat 35 dakika önce

Netanyahu, Refah katliamını "trajik bir hata" olarak değerlendirdi

İsrail'in Refah'ta 100 bin sivilin sığındığı çadır kente bomba ve füze yağdırarak en az 50 Filistinliyi katletmesinin ardından Netanyahu, saldırıyı “trajik bir hata” olarak değerlendirdi.
 - Putin küplere binecek! AB'den Navalny yaptırımı
5 saat 18 dakika önce

AB’den 13’ü yargıç 19 Rus’a ve 1 kuruma yaptırım

Avrupa Birliği, Rus muhalif politikacı Navalny’nin şubat ayında Rusya’da bir cezaevinde ölümü ile ilgili olarak Rusya’da cezaevlerinden sorumlu kurum Federal Cezaevi Servisi ve aralarında 13 yargıcın da bulunduğu 19 Rus hakkında yaptırım kararı aldı.
 - Komşuda sel felaketi! Köprüler çöktü, ölenler var
5 saat 27 dakika önce

Ermenistan sel felaketine teslim: 4 ölü

Ermenistan'ın kuzeyindeki Lori ve Tavuş bölgelerinde sel meydana geldi. Yapılan açıklamada sel felaketinde 4 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.
 - Rusya'da acil durum hazırlığı! Tehlike büyüyor
7 saat 21 dakika önce

Rusya'da acil durum hazırlığı tedirginliğe neden oldu

Rusya Tarım Bakanı Oksana Lut, ülkede etkili olan soğuk havanın getirdiği donlar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Rusya'da mahsulleri etkileyen donlar nedeniyle acil durum ilan edilmesi planlanıyor.
 - Norveçli bakandan 'Filistin' açıklaması: En doğru zaman...
7 saat 35 dakika önce

Norveçli bakandan 'Filistin' açıklaması: Tanımak için en doğru zaman

İspanyol ve İrlandalı mevkidaşlarıyla bir araya gelen Norveç Dışişleri Bakanı Eide, Filistin devletini 'yapılacak en doğru şey olduğu için' tanıyacaklarını ve şu anın ise bunun için en doğru zaman olduğunu söyledi.
 - Refah saldırısının ardından korkutan gerilim!
7 saat 50 dakika önce

Refah vahşetinin ardından İsrail ile Mısır arasında çatışma çıktı

İsrail'in dün gece Refah'a saldırısının ardından bugün İsrail ve Mısır askerleri arasında çatışma çıktı. Refah Sınır Kapısı'nda çıkan çatışmada iki Mısır askerinin öldüğü ileri sürüldü. Öte yandan Mısır Ordusu, çatışmalarda 1 güvenlik görevlisinin hayatını kaybettiğini belirtti.
 - Türkiye en riskli ülkeler arasında!
8 saat 9 dakika önce

Başıboş köpek sorunu Batı’nın diline dolandı! 'Kuduz' uyarısı imajı zedeledi

Son zamanlarda artan başıboş köpek saldırıları pek çok vatandaşın ölümüne ve yaralanmasına sebep oluyor. Meclise gelmesi planlanan durum ülkeyi ikiye böldü. Uyutulması önerisine karşı sözde hayvanseverler çözümsüzlük yönünde bas bas bağırırken DSÖ’den gelen ‘kuduz’ uyarısı gündemi yeniden çalkaladı. Türkiye'nin bu sorunu Batı ülkelerine karşı imaj zedeleyici oldu.
 - Hızlı ve Öfkeli'yi aratmayan soygun! Giden kamyona tırmandı
8 saat 59 dakika önce

Hindistan'da motosikletli soygun! Hızlı ve Öfkeli filmini aratmayan sahne

Hindistan'da yük taşıyan bir kamyon seyir halindeyken hırsızların hedefi oldu. Motosikletle kamyonun arkasına yaklaşan hırsızlardan ikisi araca tırmandı. Çaldıkları bohçayı yola atan hırsızlar daha sonra motora geri binerek ortadan kayboldu.
 - 4 köy hazımsızlığı! Sokaklar yangın yeri
9 saat 56 dakika önce

4 köyün Azerbaycan’a teslim edilmesi hazmedilemedi, Ermenistan sokakları doldu taştı! "Paşinyan istifa"

Azerbaycan-Ermenistan sınır belirlemeleri kapsamında 4 köy daha sahibine teslim edildi. Karar, Ermenistan vatandaşları tarafından hazmedilemedi. Binlerce kişi sokaklara akın ederken yüzlerce düzenlenen gösterilerde 226 kişi gözaltına alındı.
Dünya - Dünya
12 saat 4 dakika önce

Avustralya'da kuş gibi alarmı: 500 binden fazla tavuk itlaf edilecek

H5N1 olarak adlandırılan ve özellikle kuşlar arasında yaygın olan kuş gribi, Avustralya'da ilk kez bir insana bulaşmıştı. Son olarak Avustralya'nın Victoria eyaletinde kuş gribi belirlenen iki çiftlikteki 500 binden fazla tavuğun bir hafta içinde itlaf edileceği kaydedildi.
 - Reisi ve Süleymani'nin ölümünde dikkat çeken benzerlik
12 saat 49 dakika önce

Reisi ve Süleymani'nin ölümünde dikkat çeken benzerlik

Helikopter kazasında hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile İranlı komutan Kasım Süleymani'nin ölümlerindeki ilginç benzerlik dikkat çekti.
 - Refah’ta insanları diri diri yakıp alay ettiler
13 saat 51 dakika önce

Refah’ta insanları diri diri yakıp alay ettiler! “İnsanlık dışı, barbarca”

Tüm dünyanın gözü önünde katliamlarına devam eden işgalci İsrail, Adalet Divanı'ndan çıkan kararının ardından saldırılarına ivme kazandırdı. Önceki gün Refah’ta belirlenen güvenli bölgeyi bombardıman altına aldı. En az 40 Filistinlinin hayatını kaybettiği saldırıda insanlar diri diri yandı, bir çocuğun kafası bedeninden ayrıldı. İsrail’in vurdumduymazlığı dünyadan sert tepki alırken, işgalciler cinayetleriyle övünüp alay etti.
 - 3 Avrupa şehrini işgal çağrısı
13 saat 52 dakika önce

Rus yetkili 3 Avrupa şehrini doğrudan işaret etti! "İşgal edip topraklarımıza katmalıyız"

Rusya'da devlet televizyonuna açıklamalarda bulunan Tümgeneral Nikolay Plotnikov, Putin'in Lenin ve Stalin'in 'tarihi hatasını' düzeltmesi gerektiğini savundu ve üç Avrupa şehrini doğrudan işaret ederek buraların işgal edilmesi gerektiğini ifade etti.
 - Kuzey Kore’den uydu uyarısı! Roket parçaları düşebilir
14 saat 30 dakika önce

Kuzey Kore konum ve tarih vererek uyardı! 'Roket ya da roket parçaları düşebilir, dikkatli olun'

27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında yörüngeye uydu göndereceğini açıklayan Kuzey Kore, roket ya da roket parçalarının düşebileceği konumları belirterek Japonya'yı uyardı.
 - Akıllara durgunluk veren deney!
14 saat 35 dakika önce

Avusturalya’da akıllara durgunluk veren ‘yeniden hayat’ deneyi! Film sahnelerini aratmadı

Avusturalya’da hayatını kaybeden yaşlı bir adamın cesedi, ‘yeniden hayat’ umuduyla kobay olarak kullanıldı. Yalnızca filmlerde olabileceği düşünülen deney, eksi 200 santigrat derece ile hayata geçirildi.
 - İsrail'i hiçbir karar durdurmuyor!
14 saat 36 dakika önce

İsrail, Uluslararası Adalet Divanı'nı tanımıyor! İşte karar sonrası Gazze ve Refah'a yapılan saldırılar...

Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail kararı sonrası Gazze ve Refah'a saldırılar durmadı. Kararı tanımayan İsrail'in saldırıları rapor edildi. İşte karar sonrası Gazze'ye yapılan saldırılar...
 - 2 bini aşkın kişi toprak altında
15 saat 7 dakika önce

Papua Yeni Gine'de felaket boyut atladı! Heyelanda 2 bini aşkın kişi toprak altında kaldı

Güney Pasifik ülkesi Papua Yeni Gine'de 24 Mayıs'ta meydana gelen toprak kaymasında toprak altında kalanların sayısının 2 bini geçtiği açıklandı.
Sona Git