Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu depremde hangi binada öldü?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu depremde hangi binada öldü?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye'nin yüreklerini yakan 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden Christian Atsu hakkında merak edilenler arasında Hatayspor Christian Atsu depremde hangi binada öldü? sorusu yer aldı. Atsu'nun kaç gün sonra bulunduğu ise araştırılanlar arasında.

Hatayspor'da forma giyen Christian Atsu, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybetti. Uzun süre bulunamayan Atsu'dan haber almak için günlerce çalışmalar yapılmıştı. Peki, Hatayspor Christian Atsu depremde hangi binada öldü? 

HATAYSPOR OYUNCUSU CHRİSTİAN ATSU DEPREMDE HANGİ BİNADA ÖLDÜ?

Christian Atsu, Kahramanmaraş depremlerinde hayatını kaybeden isimler arasında yer aldı. Hatayspor'un oyuncusu Atsu, Rönesans Rezidans'ın enkazında bulunmuştu.

Atsu'nun menajeri olan Murat Uzunmehmet, Atsu için şu sözleri söylemişti: "Bulundu ve maalesef hayatını kaybetti"

Hatayspor'un futbolcusu Christian Atsu depremde hangi binada öldü?

CHRİSTİAN ATSU KAÇ GÜN SONRA BULUNDU?

Atsu'nun kardeşi arama çalışmaları devam ederken "Yaşıyor, umudum var. Atsu'yu bulana kadar ayrılmayacağım. Onu sağ bulacağımıza inanıyorum." sözleriyle tüm Türkiye'yi etkilemişti.

Enkaz altında kalan futbolcunun ölümü ise 18 Şubat 2023 tarihinde duyurulmuştu.

CHRİSTİAN ATSU KİMDİR?

10 Ocak 1992 yılında dünyaya gelen Ganalı eski milli futbolcudur. Hatayspor'da forma giymiştir. Evli ve iki çocuk babası olan Atsu, 6 Şubat depreminde hayatını kaybetti. 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...