İSPARK indirim mi gelecek? Murat Kurum açıkladı! İspark indirim ne kadar oldu, yüzde kaç?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İSPARK indirim mi gelecek? Murat Kurum açıkladı! İspark indirim ne kadar oldu, yüzde kaç?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Murat Kurum dün İstanbul ile ilgili vaatlerini duyururken vatandaşın dikkatini İspark indirimi çekti. Arama motorlarında ise İSPARK indirim mi gelecek? Murat Kurum açıkladı! İspark indirim ne kadar oldu, yüzde kaç? sorularına yanıt aranıyor. İşte İSPARK ücretleri 2024!

İspark ücretlerine indirim olup olmadığı araştırılmaya başlandı. Murat Kurum'un dün İstanbul vaatlerini açıklarken İspark ücretlerini duyurmasının ardından İSPARK indirim mi gelecek? Murat Kurum açıkladı! İspark indirim ne kadar oldu, yüzde kaç? soruları aratıldı.

İSPARK İNDİRİM Mİ GELECEK?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, İstanbul ile ilgili projelerini anlattı. Buna göre seçimi kazanması dahilinde İspark ücretlerine yüzde 25 indirim uygulanacağını söyledi. Kurum, ilk 15 dakika ücretsiz olan park süresinin 30 dakika olacağının da dikkatini çekti.

İSPARK indirim mi gelecek? Murat Kurum açıkladı! İspark indirim ne kadar oldu, yüzde kaç?

Murat Kurum'un İspark ücretleri ile ilgili açıklamasında yer alan ifadeler şöyle oldu:

"Buradan da söz veriyoruz; biz göreve gelir gelmez, kendi evinin önüne aracını park eden vatandaşlarımızdan gece-gündüz hiçbir şekilde ücret almayacağız. Evinin önüne park ediyorsa vatandaşlarımız, huzurla, güvenle parklarını yapacaklar. Herhangi bir ücret almayacağız. Aynı zamanda İSPARK'ta uygulanan tarifelerde tam yüzde 25 oranında indirim yapacağız."

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...