Haberler - Haberler
1 saat 10 dakika önce

Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Wembley Stadyumu İngiltere’de yer alıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund olurken rakibi bugün oynanan maçın ardından belli oldu. Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması 2-1'lik skorla sona ererken Madrid, finale adını yazdırdı. Futbolseverler ise Wembley Stadyumu hakkında nerede, hangi ülkede sorularını araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
1 saat 42 dakika önce

Gülcan Arslan Ölene Kadar, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde oynadı

1986 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Gülcan Arslan'ın hangi dizilerde oynadığı merak konusu olurken kimdir ve kaç yaşında soruları da gündemde yer aldı. Çeşitli projelerde yer alan isme dair bilgiler...
Haberler - Haberler
2 saat 28 dakika önce

62. kez oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs'ta gerçekleşecek

Dün akşam Beşiktaş ile Ankaragücü'nün karşılaşmasının ardından ilk finalist belli olmuştu. 8 Mayıs akşamı oynanan Trabzonspor - Fatih Karagümrük mücadelesinden sonra finalde yarışacak takımlar belli oldu. Futbolseverler ise ZTK finali nerede, hangi stadyumunda ve ne zaman oynanacak sorularına cevap aradı.
Haberler - Haberler
2 saat 38 dakika önce

Kuruluş Osman'da Elçim Hatun'u Yağmur Öztürk oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan Elçim Hatun karakteri kimdir, gerçekte var mı gibi sorular araştırılıyor. 20 Kasım 2019 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan dizide olan oyuncular araştırılırken konusu da merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
3 saat 2 dakika önce

ZTK’da Beşiktaş’ın rakibi Trabzonspor oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ederken yarı final karşılaşmaları sona erdi. Dün akşam Ankaragücü ile BJK karşılaşması 1-0'lık skorla sona ererken ilk finalist Beşiktaş oldu. Rakibi kim sorusu da merak edilmişti. Rakibi bugünkü mücadelenin sonunda belli oldu.
Haberler - Haberler
3 saat 28 dakika önce

Kuruluş Osman'da Malhun Hatun'u Yıldız Çağrı Atiksoy oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan Malhun Hatun karakteri büyük ilgiyle takip ediliyor. Seyirciler ise gerçekte kim, adı nedir gibi sorulara cevap arıyor. İşte Yıldız Çağrı Atiksoy'un oynadığı diziler...
Haberler - Haberler
3 saat 46 dakika önce

Bugün 21.25'te Ağrı’da 3.2 büyüklüğünde deprem oldu

Kandilli Rasathanesi verileri aracılığıyla gün içerisinde meydana gelen sarsıntılara ulaşabiliyoruz. Sarsıntı hissedenler ise deprem mi oldu, nerede sorularına cevap aradı. İşte Ağrı'da olan sarsıntının saat kaçta, nerede soruları araştırıldı.
Haberler - Haberler
12 saat 21 dakika önce

Kalben bu sabahki operasyon sonucunda gözaltına alındı

17 Ocak 1986 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen sanatçı 8 Mayıs günü sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ardından gözaltına alındı. Sevenleri ise neden, ne oldu gibi sorulara cevap aradı.
Haberler - Haberler
12 saat 43 dakika önce

YKS bina sınav sorumlusu ücretinin 1.922 TL olması bekleniyor

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen YKS'ye az bir süre kala görevli ücretleri ne kadar, kaç TL 2024 gibi sorular araştırılmaya başlandı. En çok merak edilenler arasında bina sınav sorumlusu ödemeleri yer aldı.
Haberler - Haberler
13 saat 10 dakika önce

Dortmund’un rakibi bu akşam oynanacak Real Madrid - Bayern Münih maçının ardından belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde futbol heyecanı devam ederken futbolseverler Borussia Dortmund rakibi kim, hangi takımla eşleşti gibi soruları araştırmaya başladı. Lig'de bu akşam yarı finalde Real Madrid ile Bayern Münih karşılaşacak. Saat kaçta, ne zaman soruları da gündemde yer aldı.
Haberler - Haberler
13 saat 41 dakika önce

Mehmed Fetihler Sultanı’nda Kurtçu Doğan karakterini Ali Sinan Demir oynuyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi salı günleri izleyici ile buluşuyorken Kurtçu Doğan karakteri kimdir merak ediliyor. Sevilerek takip edilen Mehmed Fetihler Sultanı’nda Sultan Mehmed'in mücadelesi konu olurken oyuncu Ali Sinan Demir'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırıldı.
Haberler - Haberler
14 saat 5 dakika önce

ZTK yarı finalinde Karagümrük – Trabzonspor maçı 20.30’da başlayacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ederken futbolseverler yarı final karşılaşmalarının ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. Dün akşam Beşiktaş ile Ankaragücü karşılaşması 1-0'lık skorla BJK galibiyeti ile sonuçlandı. TS - Karagümrük mücadelesi saat kaçta başlayacak merak edildi.
Haberler - Haberler
14 saat 35 dakika önce

Altınay Savunma halka arzı ALTNY koduyla 32,00 TL’den bugün talep toplamaya başladı

SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketlerden bir tanesi olan Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. bugün itibarıyla talep toplamaya başlıyor. Yıldız Pazar'da işlem görecek olan hisse hakkında kaç lot verir, hangi bankalarda var gibi sorular araştırılırken katılım endeksine uygun olup olmadığı da gündemde yer aldı.
Haberler - Haberler
14 saat 57 dakika önce

Kuruluş Osman’da oynayan Saruhan Hünel kalp ameliyatı oldu

ATV ekranlarında yayınlanan dizide Alişar Bey rolünü oynayan başarılı oyuncunun operasyon geçirmesinin ardından sevenleri sağlık durumunu araştırırken ne ameliyatı oldu sorusuna cevap aradı.
Haberler - Haberler
15 saat 18 dakika önce

Akbank kullanıcıları yatırım hesaplarından para çekildiğini söylüyor

Akbank kullanıcılarının sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımların ardından sorun mu var, neden para çekildi gibi sorular araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar yatırım hesaplarından bilgileri dışında para çekilmesinin ardından problemin nedenini araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
15 saat 46 dakika önce

150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ödemeleri bu ay yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığın tarafından uygulamaya geçilen projede heyecan dorukta. Evlenecek gençlere 150 bin liraya varan faizsiz kredi için tarih beklenirken ne zaman ödenecek sorusu da araştırıldı. Ödemelerin tarihine dair...
Haberler - Haberler
16 saat 37 dakika önce

Engelli evde bakım maaşına yüzde 13.56 zam gelirse 8 bin 640 TL olacak

Bakıma muhtaç olan kişilere verilen engelli evde bakım maaşı alanların gündeminde zam yapılacak mı, artacak mı gibi sorular yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde enflasyon oranının açıklanmasıyla beraber 4 aylık fark belli oldu. Temmuz ayında ise 6 aylık fark netleşecek.
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 13:56

MEB 20 bin öğretmen ataması ön başvuru 20-31 Mayıs'ta sözlü sınavlar 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak

MEB, 20 bin öğretmen ataması takvimini açıkladı. Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurular ve sözlü sınav tercihleri detayları netleşti. Başvurular, 20 Mayıs'ta başlıyor. Öğretmen atama takvimi, branş dağılımı ve kontenjan sayısı detayları belli oldu. Peki, atamalar hangi KPSS puan türünden yapılacak? Başvuru detayları haberimizde
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 10:44

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanlarına göre Arapça 262, Felsefe 232, Coğrafya 285, Fen Bilimleri 305 ve Fizik için 283 atama olacak

Bugün yapılan açıklamanın ardından 20000 öğretmen ataması branş dağılımı detayları da belirtildi. Hangi branşa kaç atama olacak, Coğrafya öğretmenliği ataması kaç, Fizik, Arapça, Görsel Sanatlar, İlköğretim Matematik atamalarında kaç kişi atanacak? Detaylar geldi.
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 09:55

2024 öğretmen alımı Özel Eğitim Öğretmenliği için 2499 olarak kararlaştırıldı

Öğretmen atama takvimi için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmişti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin binlerce öğretmenin beklediği açıklamayı yaptı.2024 öğretmen atama takvimi detayları belli oldu. 2024 yılında tam 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Öğretmen alımında Özel Eğitim Öğretmenliği için 2499 kontenjan ayrıldı.
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 09:37

MEB 2024 öğretmen atama takvimi açıklandı! 20 bin öğretmen ataması gerçekleşecek

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2024, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Öğretmen atama takvimi için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmişti. Beklenen açıklama bugün geldi. Peki, proje okullarına öğretmen atama 2024 ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve atama takvimi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...
Sona Git