Haberler - Haberler
5 saat 58 dakika önce

Kalben bu sabahki operasyon sonucunda gözaltına alındı

17 Ocak 1986 tarihinde Hatay'da dünyaya gelen sanatçı 8 Mayıs günü sabah saatlerinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunun ardından gözaltına alındı. Sevenleri ise neden, ne oldu gibi sorulara cevap aradı.
Haberler - Haberler
6 saat 20 dakika önce

YKS bina sınav sorumlusu ücretinin 1.922 TL olması bekleniyor

Öğrenci Seçme Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen YKS'ye az bir süre kala görevli ücretleri ne kadar, kaç TL 2024 gibi sorular araştırılmaya başlandı. En çok merak edilenler arasında bina sınav sorumlusu ödemeleri yer aldı.
Haberler - Haberler
6 saat 47 dakika önce

Dortmund’un rakibi bu akşam oynanacak Real Madrid - Bayern Münih maçının ardından belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde futbol heyecanı devam ederken futbolseverler Borussia Dortmund rakibi kim, hangi takımla eşleşti gibi soruları araştırmaya başladı. Lig'de bu akşam yarı finalde Real Madrid ile Bayern Münih karşılaşacak. Saat kaçta, ne zaman soruları da gündemde yer aldı.
Haberler - Haberler
7 saat 18 dakika önce

Mehmed Fetihler Sultanı’nda Kurtçu Doğan karakterini Ali Sinan Demir oynuyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizi salı günleri izleyici ile buluşuyorken Kurtçu Doğan karakteri kimdir merak ediliyor. Sevilerek takip edilen Mehmed Fetihler Sultanı’nda Sultan Mehmed'in mücadelesi konu olurken oyuncu Ali Sinan Demir'in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırıldı.
Haberler - Haberler
7 saat 42 dakika önce

ZTK yarı finalinde Karagümrük – Trabzonspor maçı 20.30’da başlayacak

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan devam ederken futbolseverler yarı final karşılaşmalarının ne zaman olduğunu araştırmaya başladı. Dün akşam Beşiktaş ile Ankaragücü karşılaşması 1-0'lık skorla BJK galibiyeti ile sonuçlandı. TS - Karagümrük mücadelesi saat kaçta başlayacak merak edildi.
Haberler - Haberler
8 saat 12 dakika önce

Altınay Savunma halka arzı ALTNY koduyla 32,00 TL’den bugün talep toplamaya başladı

SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketlerden bir tanesi olan Altınay Savunma Teknolojileri A.Ş. bugün itibarıyla talep toplamaya başlıyor. Yıldız Pazar'da işlem görecek olan hisse hakkında kaç lot verir, hangi bankalarda var gibi sorular araştırılırken katılım endeksine uygun olup olmadığı da gündemde yer aldı.
Haberler - Haberler
8 saat 34 dakika önce

Kuruluş Osman’da oynayan Saruhan Hünel kalp ameliyatı oldu

ATV ekranlarında yayınlanan dizide Alişar Bey rolünü oynayan başarılı oyuncunun operasyon geçirmesinin ardından sevenleri sağlık durumunu araştırırken ne ameliyatı oldu sorusuna cevap aradı.
Haberler - Haberler
8 saat 55 dakika önce

Akbank kullanıcıları yatırım hesaplarından para çekildiğini söylüyor

Akbank kullanıcılarının sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımların ardından sorun mu var, neden para çekildi gibi sorular araştırılmaya başlandı. Kullanıcılar yatırım hesaplarından bilgileri dışında para çekilmesinin ardından problemin nedenini araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
9 saat 23 dakika önce

150 bin TL faizsiz evlilik kredisi ödemeleri bu ay yapılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığın tarafından uygulamaya geçilen projede heyecan dorukta. Evlenecek gençlere 150 bin liraya varan faizsiz kredi için tarih beklenirken ne zaman ödenecek sorusu da araştırıldı. Ödemelerin tarihine dair...
Haberler - Haberler
10 saat 14 dakika önce

Engelli evde bakım maaşına yüzde 13.56 zam gelirse 8 bin 640 TL olacak

Bakıma muhtaç olan kişilere verilen engelli evde bakım maaşı alanların gündeminde zam yapılacak mı, artacak mı gibi sorular yer alıyordu. Geçtiğimiz günlerde enflasyon oranının açıklanmasıyla beraber 4 aylık fark belli oldu. Temmuz ayında ise 6 aylık fark netleşecek.
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 13:56

MEB 20 bin öğretmen ataması ön başvuru 20-31 Mayıs'ta sözlü sınavlar 1 Temmuz'dan itibaren başlayacak

MEB, 20 bin öğretmen ataması takvimini açıkladı. Sözleşmeli öğretmenlik için ön başvurular ve sözlü sınav tercihleri detayları netleşti. Başvurular, 20 Mayıs'ta başlıyor. Öğretmen atama takvimi, branş dağılımı ve kontenjan sayısı detayları belli oldu. Peki, atamalar hangi KPSS puan türünden yapılacak? Başvuru detayları haberimizde
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 10:44

20 bin öğretmen ataması branş dağılımı kontenjanlarına göre Arapça 262, Felsefe 232, Coğrafya 285, Fen Bilimleri 305 ve Fizik için 283 atama olacak

Bugün yapılan açıklamanın ardından 20000 öğretmen ataması branş dağılımı detayları da belirtildi. Hangi branşa kaç atama olacak, Coğrafya öğretmenliği ataması kaç, Fizik, Arapça, Görsel Sanatlar, İlköğretim Matematik atamalarında kaç kişi atanacak? Detaylar geldi.
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 09:55

2024 öğretmen alımı Özel Eğitim Öğretmenliği için 2499 olarak kararlaştırıldı

Öğretmen atama takvimi için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmişti. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin binlerce öğretmenin beklediği açıklamayı yaptı.2024 öğretmen atama takvimi detayları belli oldu. 2024 yılında tam 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Öğretmen alımında Özel Eğitim Öğretmenliği için 2499 kontenjan ayrıldı.
Haberler - Haberler
07 Mayıs 2024 - 09:37

MEB 2024 öğretmen atama takvimi açıklandı! 20 bin öğretmen ataması gerçekleşecek

Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak 2024, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. Öğretmen atama takvimi için gözler Milli Eğitim Bakanlığı'na çevrilmişti. Beklenen açıklama bugün geldi. Peki, proje okullarına öğretmen atama 2024 ne zaman yapılacak? Branş dağılımı ve atama takvimi belli oldu mu? Detaylar haberimizde...
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 17:32

Antalyaspor - Pendikspor maçını Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek

Trendyol Süper Lig'de bugün iki takım karşı karşıya gelecek. Heyecanla beklenen karşılaşmaya saatler kala hakemi kim merak edildi. 20.00'da başlayacak olan mücadeleye kısa süre kala yönetecek ismin karnesine dair bilgiler...
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 16:40

Fenerbahçe Konyaspor ile berabere kalırsa şampiyonluk ihtimali azalacak

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı son hızıyla devam derken Fenerbahçe'nin ne olursa şampiyon olacağı da araştırılmaya başlandı. Lig'in bitimine 3 hafta kala FB Konyaspor karşılaşması oynanacak. Yenerse, kaybederse ve berabere kalırsa şampiyon olur mu soruları da gündemde yerini aldı.
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 16:30

Bu akşam Fenerbahçe - Konyaspor maçında Jayden Oosterwolde sakatlığı nedeniyle oynamayacak

Süper Lig'de 6 Mayıs akşamı FB - Konyaspor karşılaşması yaşanacak. Mücadeleyi heyecanla bekleyen futbolseverler Jayden Oosterwolde'un forma giyip giymeyeceğini araştırmaya başlarken 4 oyuncu kamp kadrosunda yer almadı.
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 16:06

Aksaray Güzelyurt, Kayseri Pınarbaşı ve 5 ilçede daha seçim 2 Haziran’da yenilenecek

31 Mart yerel seçimlerinin ardından bugün kesin sonuçlar açıklandı. YSK tarafından sonuçların açıklanmasının ardından bazı ilçelerde tekrar oylama yapılacak. Nerede yenilenecek ve ne zaman soruları da merak edilenler arasında yer aldı.
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 15:26

Eşi Fevzi Kardeseci'yi kaybeden Yeşim Erçetin’in hayatı ve biyografisi

2000 ile 2003 aralığında Ozan Orhon ile evli olan isim, 2022 senesinde Fevzi Kardeseci ile evlenmişti. 2 sene önce Amerika'ya yerleşen çiftin özel hayatı yakından takip edilirken eşi kimdir, ne iş yapıyor gibi sorular da araştırıldı.
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 14:03

Bu akşamın maç programına göre Konyaspor – Fenerbahçe karşılaşması 20.00’da oynanacak

Süper Lig ve ZTK’da şampiyonluk heyecanı son hızıyla devam ederken 6 Mayıs akşamı maç var mı, kimin soruları da araştırıldı. Futbolseverlerin yakından takip ettiği liglerde bugünün maç fikstürünü derledik.
Haberler - Haberler
06 Mayıs 2024 - 13:28

Koç Metalurji halka arzı KOCMT hisse koduyla katılım endeksine uygun olarak işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketler arasında yer alan Koç Metalurji'nin katılım endeksine uygun olup olmadığı merak ediliyordu. Yıldız Pazar'da işlem görecek olan hisse 20,50 TL'den satışa çıkacak.
Sona Git