Son anket sonuçlarına göre İstanbul Eyüpsultan'da AK Partili Deniz Köken CHP'li Bülent Özmen'in 8,4 puan önünde

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Son anket sonuçlarına göre İstanbul Eyüpsultan'da AK Partili Deniz Köken CHP'li Bülent Özmen'in 8,4 puan önünde

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 yerel seçimlerine az bir süre kaldı. Son anketler İstanbul Eyüpsultan'daki yarışın ipuçlarını gözler önüne serdi. Peki, İstanbul Eyüpsultan için son anketler ne diyor? AK Partili Deniz Köken ve CHP'li Bülent Özmen arasında kaç puan var? İşte son seçim anketi sonuçları...

İstanbul Eyüpsultan için son seçim anketi belli oldu. İstanbul Eyüpsultan'da kim önde? Seçim yaklaşırken gözler Eyüpsultan'a çevrildi. Yarışta önde olan isim merak konusu oldu. Peki, son anket sonuçları ne diyor? ALF Araştırma son İstanbul Eyüpsultan anketini duyurdu. 2024 seçim anketinden çarpıcı sonuç... Son seçim anketleri ne diyor? Seçmenin nabzını yoklayan son anket sonuçları haberimizde.

EYÜPSULTAN SON ANKETLER NE DİYOR?

Eyüpsultan'da gerçekleştirilen son anket sonuçlarına göre yarış son sürat devam ediyor. Son ankette çok çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. İstanbul Eyüpsultanlılar AK Partili Deniz Köken mi CHP'li Bülent Özmen mi,  diye araştırmaya başladı. 

Son anket sonuçlarına göre İstanbul Eyüpsultan'da AK Partili Deniz Köken CHP'li Bülent Özmen'in 8,4 puan önünde - 1. Resim

EYÜPSULTAN'DA AK PARTİLİ DENİZ KÖKEN Mİ CHP'Lİ BÜLENT ÖZMEN Mİ ÖNDE?

ALF Araştırma Eyüpsultan'da yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı.

Ankette, "31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlerde Eyüpsultan Belediye Başkanlığı için hangi adaya oy vereceksiniz?" diye sorduklarında "Deniz Köken" cevabı verenlerin oranı yüzde 40,8 seviyesinde oldu.

Ankette CHP'li Bülent Özmen'e oy veririm diyenlerin oranı yüzde 32,4 İyi Parti adayına oy vereceğini söyleyenlerin oranı yüzde 11,5 seviyesinde.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...