Haberler - Haberler
6 saat 11 dakika önce

Milletler Ligi'nde yarın Türkiye ile Japonya 20.00'da karşılaşacak

Milletler Ligi'nde voleybol heyecanı başlarken merak edilenler arasında Türkiye ile Japonya'nın mücadelesinin ne zaman, saat kaçta oynanacağı oldu. Araştırılanlar arasında ise bugün voleybol maçı var mı 14 Mayıs sorusu yer aldı. İşte Filenin Sultanları'nın maç takvimi 2024...
Haberler - Haberler
6 saat 31 dakika önce

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen metro hattındaki arızadan dolayı seferler Kadıköy-Tavşantepe istasyonlarında yapılacak

14 Mayıs günü akşam saatlerinde metro hattında meydana gelen arızanın ardından Metro İstanbul, sosyal medya hesabında duyuruda bulundu. Vatandaşlar ise seferler neden yok, çalışmıyor mu sorularına cevap aradı. Ne zaman düzeleceği de bir diğer merak konusu oldu.
Haberler - Haberler
7 saat 20 dakika önce

20 - 26 Mayıs haftasının halka arz takvimine göre yeni hisse yok

Vatandaşların gündeminde bu hafta halka arz var mı sorusu yer alırken gözler SPK'da. Başvurusu onaylanan hisselerin neler olduğu merak konusu olurken yeni şirketler neler araştırılmakta. En son Hareket Proje Taşımacılığı'nın başvurusu onaylanmıştı ve Koç Metalurji ile Altınay Savunma'nın sonuçları KAP'ta açıklandı.
Haberler - Haberler
7 saat 49 dakika önce

Twitter'da (X) erişim problemi yaşanıyor (14 Mayıs)

Sosyal medya platformlarından biri olan Twitter'da bugün meydana gelen yavaşlık sorunun ardından kullanıcılar çöktü mü, sorun mu var gibi sorulara cevap aradı. Kullanıcıların bazıları uygulamaya giriş esnasında problem ile karşılaştı.
Haberler - Haberler
8 saat 44 dakika önce

Milli Eğitim Akademisi'nden başarılı olanlar sözleşmeli olarak atanacak ve 3 yıl sonra kadrolu olacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen yetiştirmek üzere Milli Eğitim Akademisi kurulacağı haberini vermişti. Öğretmen adaylarının gündeminde ise nedir, zorunlu mu, kaç yıl sürecek gibi sorular yer aldı. Adayların burada gerçekleşecek olan programlardan başarılı olmasının ardından sözleşmeli olarak atanması beklenirken süreç araştırıldı.
Haberler - Haberler
9 saat 4 dakika önce

Zonguldak'ta göçük meydana gelen maden ocağında 1 kişi hayatını kaybetti

14 Mayıs günü Zonguldak'ta meydana gelen maden ocağı göçüğünün ardından vatandaşlar ölü, yaralı var mı merak etti. Bugün öğlen saatlerinde olan göçük kazası neden, nerede oldu araştırılıyor. Detaylar...
Haberler - Haberler
9 saat 28 dakika önce

Bulgaristan Türk vatandaşlarına vize vermeyecek iddialarına Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden yalanlama

Schengen bölgesine dahil olan Bulgaristan'a gitmek isteyen Türk vatandaşların vize başvurularının kapatıldığına dair iddialar geçtiğimiz aylarda gündemde yer almıştı. İddiaların ardından Bulgaristan vize vermeyecek mi, Türkiye'ye vize çıkmayacak mı gibi sorular beraberinde geldi. DMM, konu ile ilişkin yalanlama paylaşımını 29 Nisan'da yaptı.
Haberler - Haberler
9 saat 58 dakika önce

34 lot veren KOCMT halka arzı 17 Mayıs'ta Yıldız Pazar'da işlem görecek

SPK tarafından başvuru onaylanan hisseler arasında yer alan Koç Metalurji 9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştirmişti. Ne zaman borsada işlem göreceği merak konusu olurken kaç lot verdi ve hangi bankalarda var gibi sorular da gündeme geldi. İşte işlem tarihi...
Haberler - Haberler
11 saat 46 dakika önce

Edirne Valisi Yunus Sezer, tiny house uygulamasına izin verilmeyeceğini söyledi

Son zamanlarda gündemde olan tiny houselar popülerleşmeye başlamasıyla beraber her yerde görmeye başladı. Edirne Valisi ise konu ile ilişkin görüşlerini anlattı. Vatandaşlar ise tiny house yasaklandı mı, yapılmayacak mı sorularına cevap aradı.
 - DenizBank'tan Dünya Çiftçiler Günü’ne özel kampanya!
12 saat 20 dakika önce

DenizBank Dünya Çiftçiler Günü’nü tarıma özel kampanyalar ile kutluyor

20 yılı aşkın süredir tarımın finansmanı ve çiftçinin üretiminin devamlılığı için çalışan DenizBank, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kampanyaları ile kutluyor. Bu kapsamda, Üretici Kart ile yapılan alışverişlerde nakit avans fırsatı ve toplam 5 ay vade avantajı ile üreticinin hayatı kolaylaştırılıyor.
Haberler - Haberler
12 saat 42 dakika önce

Müge Anlı'da Emine Ataş ile Burhanettin Öztürk'ün Şaban Ataş'ı nasıl öldürdüklerini itiraf ettiği kısım yeni bölümde yayınlandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının izleyicileri neden canlı değil, bugün yok mu gibi sorulara cevap aramaya başladı. Her gün gizemli sorunların çözüldüğü, cinayetlerin sonuçlandığı gündüz kuşağı programı neden canlı yayın yok sorusu gündemde yer aldı.
Haberler - Haberler
13 saat 6 dakika önce

Deniz Baydar ajan karakteri ile Teşkilat dizisine katılıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisine dahil olacak olan yeni oyuncunun kim olduğu merak edilirken seyirciler oyuncu kadrosunu araştırıyor. Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz Deniz Baydar, diziye katılacak olan isimler arasında yer aldı. Hangi karakteri oynayacak, adı ne gibi sorular da gündemde.
Haberler - Haberler
13 saat 57 dakika önce

14 Mayıs'ta gerçekleşen Çaykur 1072 mevsimlik işçi alımı kura sonuçları 2024

Çaykur, fabrikalarda istihdam etmek üzere 1072 mevsimlik işçi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 14 Mayıs günü gerçekleşecek olan kuranın sonuçları açıklandı mı, nereden bakılır merak ediliyor. Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda yapılacak olan alım kurasının sonuçlarına dair bilgiler...
Haberler - Haberler
14 saat 17 dakika önce

İlk eczacı sınıfının açıldığı gün 14 Mayıs'ta, Dünya Eczacılar Günü 25 Eylül'de kutlanıyor

Sağlık sektörünün en önemli mesleklerinden bir tanesi olan eczacıların gününün ne zaman olduğu merak konusu olurken 14 Mayıs mı, 25 Eylül mü sorusu gündeme geldi. Vatandaşlar bugün eczacılar günü mü sorusuna cevap arıyor. İşte en güzel ve anlamlı kutlama mesajları...
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 17:00

Altınay Savunma halka arz sonuçlarına göre kişi başına 12 lot verdi

8-9-10 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamlayan hissesi hakkında kaç lot verdi, katılım endeksine uygun mu gibi sorular araştırıldı. SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketin halka arz sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı da merak konusu olmuştu. Detaylar...
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 16:25

Vefat eden SGK uzmanı Özgür Kaya 1972 yılında Kütahya'da doğdu

Televizyon ekranlarında sıklıkla gördüğümüz SGK uzmanı olan Özgür Kaya'nın hayatını kaybetmesinin ardından kimdir, öldü mü, neden gibi sorular gündeme geldi. Sevilen ismin acı haberi üzerken hayatına dair detaylar da araştırıldı.
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 15:54

Başakşehir'de olan Atatürk Olimpiyat Stadyumu 75.145 kapasiteye sahip

Beşiktaş ile Trabzonspor'un karşı karşıya geleceği ZTK finalinin oynanacağı stadyumun belli olmasının ardından Atatürk Olimpiyat Stadyumu nerede, kapasitesi kaç gibi sorular gündeme geldi. Heyecanla beklenen mücadele 23 Mayıs'ta oynanırken hangi takımın stadı olduğu da merak edildi.
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 15:17

Türkiye Kupası final maçı biletlerinin 20 Mayıs haftasında çıkması bekleniyor

ZTK'da BJK ile Trabzonspor mücadele edecek. Futbolseverlerin gündeminde ise maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, ne kadar olacak gibi sorular yer aldı. Bugün TFF tarafından yapılan açıklamanın ardından Beşiktaş - Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı oynanacağı stadyum belirlendi.
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 14:48

Ziraat Türkiye Kupası final maçı Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 23 Mayıs günü 20.45'te oynanacak

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak olan ZTK finali hangi statta oynanacak sorusu araştırıldı. Futbolseverlerin gündeminde yer alan maç nerede oynanacak merak ediliyor. Bugün 13.00'te başlayan görüşme sona erdi ve stadyum belirlendi.
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 14:27

Turistik Tuz Ekspresi'nin ilk seferi 18 Mayıs'ta Ankara Gar’ından saat 07.50’de yapılacak

Türkiye'nin en önemli ve tercih edilen yerlerinden biri olan Çankırı'ya düzenlenecek olan tren seferlerinin nereden nereye gideceği merak edilirken hangi günler olacağı da araştırıldı. Ankara’dan düzenlenecek olan seferlerin kalkış yapacağı yere dair merak edilenler...
Haberler - Haberler
13 Mayıs 2024 - 12:39

Garanti ve VakıfBank mobil uygulamasında meydana gelen erişim problemi kısa süre içerisinde düzeldi

Bugün öğlen saatlerinde Garanti ve VakıfBank mobil uygulamasına giren kullanıcılar bazı sorunlar ile karşılaşmasının ardından çöktü mü, sorun mu var gibi sorulara cevap aradı. Uygulamada yavaşlık, hata gibi problem ile karşılaşanlar neden açılmadığını araştırmakta.
Sona Git