Furkan Dede evlendi mi? Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede kimdir, nereli, kaç yaşında?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Furkan Dede evlendi mi? Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede kimdir, nereli, kaç yaşında?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Survivor Ekstra'da yorumculuk yapan Furkan Dede evli mi konusu araştırılıyor. TV8 ekranlarında sunucu ve yorumculuk yapan Furkan Dede evlendi mi? Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede kimdir, nereli, kaç yaşında?

Var mısın yok musun? yarışmasıyla ünlenen sonrasında Survivor'a katılan Furkan Dede yarışmaları sonrasında ünlendi. Daha sonra TV8 ekranlarında sunuculuk yapmaya başlayan Furkan Dede son olarak Survivor Ekstra'nın popüler sunucu ve yorumcusu evlendi mi sorusu merak ediliyor. Furkan Dede evli mi? Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede kimdir, nereli, kaç yaşında?

FURKAN DEDE EVLİ Mİ?

Furkan Dede geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarda "Oğlan Bizim, kız bizim..." notuyla nişanlandığını duyurdu. Berçin Tavukçuoğlu ile nişanlanan Furkan Dede ne zaman evleneceği merak ediliyor. 

FURKAN DEDE KİMDİR? 

Furkan Dede, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. Ekran macerasına 2009 yılında Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen Furkan Dede, daha sonra yine Acunmedya yapımı 2010 yılında Survivor'a katıldı. Survivor macerası çok uzun sürmeyen Furkan Dede kariyerine sunucu olarak devam etti. Uzun yıllar Oynat Bakalım programında sunucuk yaptı. Şimdilerde Survivor Ekstra masasının yorumcu ve sunucusudur. Furkan Dede sade bir törenle Berçin Tavukçuoğlu ile geçtiğimiz günlerde nişanlandı. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...