Survivor eleme adayı kim oldu? 15 Ocak Survivor All Star bölümünde neler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Survivor eleme adayı kim oldu? 15 Ocak Survivor All Star bölümünde neler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

15 Ocak 2024 Pazartesi akşamı yayınlanan Survivor All Star bölümünde eleme adayı kim oldu? Yayın hayatına hız kesmeden devam eden Survivor All Star 15 Ocak Survivor bölümünde neler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

TV8 ekranlarında yayın macerasına devam eden Survivor All Star 2024'ün dün akşam yeni bölümü yayınlandı. Haftanın üçüncü dokunulmazlığını oynayan mavi ve kırmızı takım arasında kıran kırana mücadele yaşandı. Survivor All Star 9.bölümde Nagihan'ın sakatlığı ise şoke etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım haftanın üçüncü eleme adayı açıkladı. Bu sene SMS oylaması olmayan Survivor All Star'da adaya veda edecek isim eleme adayları arasında oynanan oyunla belli oluyor. Survivor eleme adayı kim oldu? 15 Ocak Survivor All Star bölümünde neler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

9.bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kazanan takım merak ediliyor. Dokunulmazlık oyunu için parkura çıkan kırmızı ve mavi takım arasındaki kıyasıya yarış ilgiyle takip edildi. Gecenin sonunda dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. 

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununda kaybeden Kırmızı takım, eleme adayını belirlemek için ada konseyine gitti. Yapılan oylama sonucunda en fazla adı çıkan yarışmacı Berna oldu. Survivor'da bu hafta üçüncü eleme adayı Berna oldu. Berna, Kardeniz ve Seda ile potaya girdi. 

NAGİHAN'IN SAKATLIĞI

Survivor All Star 9.bölümde dokunulmazlık oyununun 1.turunda parkura çıkan Nagihan atış yaptıktan sonra yere yığıldı. Sağlık ekipleri acil müdahele etti. Sağlık durumu ada konseyinde belli olan Nagihan, bir hafta 10 güne kadar parkura geri dönebilecek. 

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...