GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.CORENDON ALANYASPORKASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMONDİHOME KAYSERİSPORMKE ANKARAGÜCÜVAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.ATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Süper Lig'de 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı!
1 saat 5 dakika önce

Süper Lig'de 35. haftanın VAR kayıtları açıklandı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'in 35. hafta VAR kayıtlarını paylaştı.
 - Acun Ilıcalı duyurdu! Hull City'de veda günü
2 saat 58 dakika önce

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Teknik Direktör Liam Rosenior ile yolları ayırdı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de bir dönem sona erdi. Kulüp, Teknik Direktör Liam Rosenior ile yolların resmen ayrıldığını açıkladı. Ilıcalı, konuya ilişkin, "Kendisi her zaman bu ailenin bir parçası olacak ve kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" açıklamasında bulundu.
 - Babasını solladı geçti! Tam 1 milyon...
4 saat 20 dakika önce

Ne Icardi, ne Ziyech ne de Mertens! Galatasaray'da Ciro Mertens fırtınası! Tam 1 milyon...

Süper Lig'de Fenerbahçe ile olan şampiyonluk yarışında puan farkını 6'ya çıkaran Galatasaray'da yüzler gülüyor. Son olarak Sivasspor'u evinde konuk eden sarı-kırmızılılar 6-1'lik skorla rakibini geçmiş, maç sonu üçlüsü Dries Mertens'in oğlu Ciro'dan gelmişti. Kısa sürede Galatasaray'ın maskotu haline gelen Ciro, bir rekora da imzasını attı.
 - Adaylığını o tarihte açıklayacak!
4 saat 49 dakika önce

Günün bombası! Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın başkan adaylığını o tarihte açıklayacak! Getireceği teknik direktör bile belli

Fenerbahçe Spor Kulübü'nde seçimli olağanüstü genel kurul haziran ayında yapılacak. Yeniden aday olmayacağını açıklamasına rağmen Ali Koç'un karar değiştirdiğine dair iddialar giderek artarken son dakika bombasını Aziz Yıldırım patlattı. İşte haberin detayları.
 - Beşiktaş'ta 11 futbolcuyla yollar ayrılıyor
5 saat 45 dakika önce

Kadroda dipten temizlik! Beşiktaş'ta 11 futbolcuyla yollar ayrılıyor

Bu sezon beklentilerin çok çok altında kalan Beşiktaş'ta son olarak teknik direktör Fernando Santos ile yollar ayrılmıştı. Gelecek sezon için hem teknik direktör arayışlarını sürdüren hem de yapılanma için kolları sıvaya siyah-beyazlılarda 11 isimle yollar ayrılacak. İşte gelişmenin detayları.
 - Hatay'dan istifa etmişti! İşte Volkan Demirel'in yeni takımı
5 saat 58 dakika önce

Hatayspor'daki görevinden istifa etmişti! İşte Volkan Demirel'in yeni takımı

Geçtiğimiz günlerde Hatayspor'daki görevinden istifa eden Volkan Demirel hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Volkan Demirel için Süper Lig ekibinin harekete geçtiği iddiası çok konuşulacak cinsten.
 - İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak dünyaca ünlü o isim
6 saat 18 dakika önce

İşte Fenerbahçe'nin yeni hocası olacak dünyaca ünlü o isim! Apar topar kapının önüne konmuştu

Son olarak Konyaspor karşısında puan kaybederek, şampiyonluk yarışında bir yara daha alan Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Eleştiri oklarının teknik direktör İsmail Kartal'a yöneldiği sarı-lacivertliler hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte haberin detayları.
 - Quaresma transfer bombasını patlattı, teklifi açıkladı!
6 saat 52 dakika önce

Ricardo Quaresma transfer bombasını patlattı, teklifi açıkladı! Beşiktaş efsanesi İstanbul'da

2010-2013 ve 2015-2019 yıllarında Beşiktaş forması giyen ve siyah-beyazlıların unutulmaz isimlerinden biri haline gelen Ricardo Quaresma İstanbul'da! Türkiye Kupası'nda, Ankaragücü'nü konuk edecek olan Beşiktaş'ı izlemeye gideceğini duyuran Portekizli, transfer itirafıyla gündeme bomba gibi düştü.
 - 69'luk Jesus'u tutabilene aşk olsun! Eli kolu durmadı
8 saat 44 dakika önce

69'luk Jorge Jesus'u tutabilene aşk olsun! Önce sinirden sağa sola saldırdı sonra hızın alamadı futbolcusunu sırtında taşıdı

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılıp, Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in başına geçen 69 yaşındaki teknik direktör Jorge Jesusü, önceki akşam oynanan Al Ahli maçında kendinden geçti. İşte haberin detayları.
 - Canlı yayında yere kapaklandı sonra bakın neler oldu
9 saat 18 dakika önce

Sinan Engin canlı yayın yere kapaklandı Ahmet Çakar yerinden fırladı! O görüntüler sosyal medyayı yıktı geçti

Sunuculuğunu Ertem Şener'in üstlendiği Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı ve Abdulkerim Durmaz’ın yorumcu olarak yer aldığı Derin Futbol'da, Engin'in yere kapaklandığı anlar sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Ahmet Çakar'ın verdiği tepki ise çok konuşuldu.
 - Dev derbi için flaş karar! Resmen duyuruldu
9 saat 38 dakika önce

Galatasaray – Fenerbahçe derbisi için flaş karar! Resmen duyuruldu

Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park Stadı'nda oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbi için yapılan son dakika açıklamasına göre; 2 bin 400 sarı-lacivertli taraftar stadyuma alınacak.
 - Okan Buruk'un aklı Terim'de
10 saat 1 dakika önce

Okan Buruk'un aklı Fatih Terim'de! İş başka boyuta taşındı Galatasaray'ın teknik patronu gözünü rekorlara dikti

Geçen sezon gelen şampiyonluğun ardından bu sezonda da emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk için işler bambaşka bir boyuta taşındı. Genç teknik adamın gözü artık Fatih Terim'in rekorunda. İşte haberinde detayları.
 - Gündemi sarsacak iddia: "Fenerbahçe, Galatasaray'dan korktu"
11 saat önce

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın'ın gündemi sarsacak iddia: "Galatasaray'dan korktuğu için Süper Kupa'ya çıkmadı"

Süper Lig'de Konyaspor deplasmanına konuk olan Fenerbahçe, karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı ve şampiyonluk yarışı verdiği Galatasaray'la puan farkı 6'ya çıktı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Fenerbahçeli eski futbolcu Serhat Akın 'Galatasaray' iddiasıyla gündeme bomba gibi düştü.
 - Ancelotti bizzat aldı karşısına konuştu
11 saat 17 dakika önce

Ancelotti ile Arda Güler bir kez daha özel olarak görüştü: "Hazır ol..." Bayern Münih maçı öncesi ateşi yaktı

Arda Güler'in formasını terlettiği Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Alman devi Bayern Münih'i ağırlayacak. Kritik karşılaşma öncesi İspanyol basınında flaş bir iddia ortaya atıldı. Madrid'in İtalyan teknik adamı Carlo Ancelotti'nin, Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği haberi çok konuşuldu.
 - Kartal'a büyük şok! Görünce neye uğradığını şaşırdı
11 saat 43 dakika önce

Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası İsmail Kartal'a büyük şok! Görünce neye uğradığını şaşırdı

Konyaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında bir puan kaybı daha yaşadı. Eleştiri oklarının yöneldiği isim ise Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal olurken, maç sonrasında Kartal'ı bekleyen büyük bir şok vardı. İşte detaylar...
 - Puan kaybı sonrası flaş sözler: "Kartal dönemi bitti..."
12 saat 14 dakika önce

Ahmet Çakar'dan puan kaybı sonrası flaş sözler: "İsmail Kartal dönemi bitti, Okan Buruk Fenerbahçe'yi şampiyon yapar"

Konyaspor'la golsüz berabere kalarak, Sivasspor deplasmanının ardından ikinci bir puan kaybı daha yaşayan Fenerbahçe şampiyonluk yarışından uzaklaşıyor. Konyaspor karşılaşması sonrası ünlü yorumcu Ahmet Çakar dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
 - "Tüm bağlar koptu, kapılar tekmelendi, oyuncular ters düştü"
12 saat 41 dakika önce

Fenerbahçe'de kazan fokur fokur kaynıyor! Flaş iddialar: "Tüm bağlar koptu, kapılar tekmelendi, oyuncular ters düştü"

Sivasspor ve Konyaspor karşısında yaşanan puan kayıplarıyla şampiyonluk umudu iyice azalan Fenerbahçe'de ortalık yangın yeri. Sarı-Lacivertliler'de yaşanan bu atmosferin perde arkasında yaşananlara dair ortaya atılan iddialar ise çok konuşulacak cinsten. İşte haberin detayları..
 - İsmail Kartal: Sorumluluk benimdir
14 saat 25 dakika önce

İsmail Kartal: Bu sonucu hiç beklemiyorduk, sorumluluk benimdir

F.Bahçe’nin hocası, “Çok üzgünüm fakat matematiksel olarak şansımız sürüyor. Oyuncularım maçın başından sonuna kadar ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol bulamadık. Sorumluluk bana aittir” dedi
 - Fener'e hüzün Cimbom'a düğün!
14 saat 51 dakika önce

Fener'e hüzün Cimbom'a düğün! Sarı lacivertliler deplasmanda Konyaspor’la yenişemedi, yıkıldı

İsmail Kartal’ın takımı özellikle Dzeko ile net fırsatları bir bir harcayınca sahadan boynu bükük ayrıldı. Tarihî rakibine ligin bitmesine üç maç kala altı puan fark yapan Galatasaray 24. şampiyonluğuna koşuyor.
Spor - Spor
15 saat 19 dakika önce

Meşaleler yandı! Fenerbahçe’nin iki puan kaybıyla Galatasaray’da bayram yaşandı

Sarı kırmızılı kulüpten bir kere daha, “Mayıslar bizimdir” mesajı paylaşıldı. Galatasaray hafta sonu Karagümrük’ü yener, Fenerbahçe de Kayseri’ye takılırsa derbiye şampiyon olarak çıkacak.
 - Avcı sert çıktı: Lig de bitmedi, hedef de!
15 saat 23 dakika önce

Trabzonspor’un hocası Abdullah Avcı sert çıktı: Lig de bitmedi, hedef de!

Tecrübeli teknik adam oyuncularına “Kötü oynuyoruz, kafamız sahada değil. Bizim lig üçüncülüğü ve kupa şampiyonluğu hedeflerimiz var” dedi.
Sona Git