Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Derbi paylaşımıyla tepki çekmişti: Serdar Dursun özür diledi

Derbi paylaşımıyla tepki çekmişti: Serdar Dursun özür diledi

Süper Lig’in 14’üncü haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray’ın 1-1 berabere kaldığı derbiyi tribünden izleyen Kocaelisporlu Serdar Dursun, gelen eleştirilerin ardından açıklama yaptı. 34 yaşındaki forvet, taraftar tepkilerine neden olan paylaşımıyla ilgili konuşarak yaptığının hata olduğunu itiraf etti.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Kocaelispor'un 34 yaşındaki forvet oyuncusu Serdar Dursun, 1 Aralık Pazartesi akşamı Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçını tribünden takip etti.

Fenerbahçe tribünlerinin koreografisini Instagram'da hikâye olarak paylaşan Serdar, Kocaelispor tribünlerinden sosyal medyada büyük tepki görmüştü.

Serdar Dursun'un söz konusu paylaşımı
Başlık ResmiSerdar Dursun'un söz konusu paylaşımı

“TÜRKİYE'DE BİR ALGI VAR”

Gelen tepkilerin ardından Serdar Dursun, Karacabey Belediye maçının sona ermesiyle birlikte açıklamalarda bulundu. Tecrübeli santrfor, eleştiriler üzerine "Taraftarlar rahat olsun, ben kanımın son damlasına kadar mücadele ederim. Bizi Fenerbahçe Kulübü davet etti, eski oyuncuları derbiyi izlemek için davet etti. Maça gitmemde bence hiçbir sorun yok. Türkiye'de bir algı var, eski takıma yatıyorsun gibi. Selçuk İnan'a da yaptılar bunu. Bu zihniyetten vazgeçmemiz lazım. Onurlu, gururlu insanlarız. Maç satmak ya da bilerek oynamamak gibi bir şey asla olamaz" sözlerini sarf etti.

İLGİLİ HABERLER

"TEK HATAM PAYLAŞMAKTI"

Sosyal medya platformu Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla ilgili açıklamalarına devam eden Serdar Dursun, "Oradaki tek hatam hikâye paylaşmaktı. Keşke paylaşmasaydım. Kocaelispor taraftarını incittiysem, kusura bakmasınlar" ifadelerini kullandı.

Serdar Dursun, Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini belirtti
Başlık ResmiSerdar Dursun, Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini belirtti

"FENERBAHÇE'YE KARŞI GOL ATMAK İSTİYORUM"

Ayrıca Fenerbahçe ile oynayacakları maç ile ilgili de konuşan Serdar Dursun, "Kimle oynadığımla ilgilenmiyorum, Kocaelispor'un futbolcusuyum. ELimden geleni yapacağım. Benim amacım, Fenerbahçe maçına gelince ilk 11 oynamak, iyi oynamak ve golümü atmak. Taraftarlarımızın içi rahat olsun, ben kanımın son damlasına kadar mücadele edeceğim" diyerek açıklamalarını bitirdi.

İLGİLİ HABERLER
Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Futbol Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.