Trabzonspor’da Fatih Tekke oyuncusuna sahip çıktı: Oulai'ye terapi

Trabzonspor’da Fatih Tekke oyuncusuna sahip çıktı: Oulai'ye terapi
Başlık ResmiTrabzonspor’da Fatih Tekke oyuncusuna sahip çıktı: Oulai'ye terapi

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, 1-1 berabere kaldıkları Antalyaspor maçında gol yediren oyuncusuna sahip çıktı.

Kaydet
|

Deplasmanda ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında önemli bir yara alan , kupa maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. İlk yarının son anlarında yaptığı hatayla takımının 1-0 geriye düşmesine sebep olan maçtan sonra oldukça moralsizdi. Galatasaray’a transferi yönetim tarafından onaylanmayan Oulai’nin kafasının karışık olduğu iddiaları oyuncuyu bir anda hedef hâline getirdi.

ÖNERİLEN HABERLER
Fenerbahçe
SPOR

Fenerbahçe'den resmi N'Golo Kante açıklaması: Taraftara büyük müjde!

DESTEK MESAJLARI

Maçtan sonra soyunma odasında üzgün şekilde oturan Fildişili oyuncuya teknik direktör sahip çıktı. Oulai’ye seslenen Tekke’nin sözleri, kulübün YouTube kanalında yayınlanan “Maç Hikâyesi” videosunda yer aldı. Tecrübeli teknik adam genç yıldıza “ yaparak bunları öğreneceksin. Hata yapmadan insan öğrenemez, hiç sorun yok” diyerek verdi. Bordo mavili taraftarlar da 19 yaşındaki yıldıza destek mesajları yağdırdı.

Whatsapp İkon Facebook İkon
Paylaş
Paylaş
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gazete Haberleri Futbol Trabzonspor Christ Oulai Antalyaspor Hata Fatih Tekke moral Fan Desteği Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.