Anadolu Efes Fenerbahçe Beko yarı final serisinde 2-1 öne geçti (97-91 Maç Sonucu)

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Anadolu Efes Fenerbahçe Beko yarı final serisinde 2-1 öne geçti (97-91 Maç Sonucu)

BASKETBOL Haberleri

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi 2-1'e geldi. İlk maçta ezeli rakibinden 42 sayı yiyen Efes, 2. maçı son saniye üçlüğüyle kazanıp saha avantajını ele geçirmişti. Sinan Erdem'deki 3. maçı 97-91 kazanan Lacivert-Beyazlılar seride 2-1 öne geçmeyi başardı.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi play-off yarı final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu 97-91 yendi. Lacivert-beyazlılılar seride 2-1 öne geçti. Serinin 4. maçı 9 Haziran Cuma günü yine Anadolu Efes'in ev sahipliğinde Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak.

https://twitter.com/AnadoluEfesSK/status/1666525377387286531

Salon: Sinan Erdem

Hakemler: Aytuğ Ekti, Zafer Yılmaz, Mehmet Serdar Ünal

Anadolu Efes: Larkin 5, Micic 25, Clyburn 20, M'Baye 9, Pleiss 17, Bryant 21, Erten Gazi, Furkan Haltalı, Doğuş Balbay, Egehan Arna

Fenerbahçe Beko: Wilbekin 23, Calathes 8, Pierre 12, Hayes-Davis 21, Motley 7, Guduric, Tarık Biberovic 3, Melih Mahmutoğlu 12, Samet Geyik 5

1. Periyot: 22-24

Devre: 52-51

3. Periyot: 71-78

Beş faulle çıkanlar: 37.09 Guduric, 39.40 Hayes-Davis, 39.54 Wilbekin (Fenerbahçe Beko)

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİ HAKEMİ KOVALADI!

Karşılaşma sonunda koşarak saha içine giren Fenerbahçe Kulübünün yönetim kurulu üyesi Sertaç Komsuoğlu, soyunma odasına giden hakemlere tepki gösterdi. Bu sırada Anadolu Efesli bazı taraftarlar da Komsuoğlu ve yanında bulunan sarı-lacivertli idarecilere tepki gösterirken, iki taraf arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

ERGİN ATAMAN: MÜCADEYE DEVAM

Anadolu Efes koçu Ergin Ataman maçtan sonra şunları söyledi:

“Müthiş bir mücadele oldu. Her iki takımı da kutluyorum. Play-off'ta bütün maçlar aynı heyecan ve aynı mücadeleyle geçiyor. Sadece basketbol oynamak yetmiyor, çok iyi mücadele etmek ve ekstra işleri yapmak gerekiyor. Fenerbahçe Beko'nun yorgunluğunun üzerine giderek seriyi çevirmeyi başardık. Kolay bir iş başarmadık, maçın bitmesine altı dakika kala yedi sayı gerideydik. Moral olarak da Fenerbahçe daha avantajlıydı ama oradan maçı çevirmeyi başardık. Bu da gösteriyor ki seriyi bırakmayacağız. Bir sonraki maç da aynı çekişme içinde geçecektir. Fenerbahçe Beko çok iyi bir takım, onlara saygı duyuyoruz. Bizim de daha iyi oynamamız lazım. Bakalım, göreceğiz, mücadeleye devam.”

 

Düzenleyen:  - BASKETBOL
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...