Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı, var mı? Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde cezalı mı, oynayacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı, var mı? Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde cezalı mı, oynayacak mı?

Futbol Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı, var mı? | Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye bir maç men cezası verdi. Icardi’nin 1 maçlık ceza almasının ardında gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisinde oynayıp oynayamayacağı merak ediliyordu. Peki, Icardi Beşiktaş maçında var mı yok mu? İşte, Icardi Beşiktaş derbisinde cezalı mı? Detaylar…

Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı? Icardi’nin 1 maçlık ceza almasının ardında gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş Galatasaray derbisinde oynayıp oynayamayacağı merak ediliyordu. Peki, Icardi Beşiktaş maçında var mı yok mu? İşte, Icardi Beşiktaş derbisinde cezalı mı? Detaylar haberimizde…

İCARDİ BEŞİKTAŞ MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Icardi, 1 maçlık ceza nedeniyle bugünkü Antalyaspor maçında forma giyemeyecek. Gelecek hafta oynanacak olan Beşiktaş - Galatasaray maçında sahada olacak.

ICARDI NEDEN CEZA ALDI?

Ankaragücü ile oynanan karşılaşmada yaptığı hareket nedeniyle PFDK'ye sevk edilen Mauro Icardi 1 maçlık men cezası aldı.

PFDK'dan konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:

"GALATASARAY A.Ş. sporcusu MAURO EMANUEL ICARDI’nin, 18.02.2024 tarihinde oynanan MKE ANKARAGÜCÜ-GALATASARAY A.Ş. Trendyol Süper Lig müsabakasında, rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle FDT’nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT’nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 19.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar verilmiştir."

Icardi Beşiktaş maçında oynayacak mı, var mı? Mauro Icardi Beşiktaş derbisinde cezalı mı, oynayacak mı? - 1. Resim

BEŞİKTAŞ - GALATASARAY DERBİSİ NE ZAMAN?

Beşiktaş - Galatasaray derbisi 3 Mart 2024 Pazar günü saat 19.00’da başlayacak.

Düzenleyen:  - Futbol
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...