Furkan Korkmaz Fenerbahçe'ye mi geliyor? Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko ile anlaştı mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Furkan Korkmaz Fenerbahçe'ye mi geliyor? Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko ile anlaştı mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Furkan Korkmaz, Fenerbahçe Beko'ya mı geldi, sorusu arama motorlarında sorgulanıyor. EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko Furkan Korkmaz için kolları sıvamıştı. Peki, Furkan Korkmaz Fenerbahçe'ye mi geliyor? Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko ile anlaştı mı? Furkan Korkmaz Türkiye'ye mi dönüyor? İşte tüm merak edilenler...

NBA'deki milli basketbolcu Furkan Korkmaz, Fenerbahçe Beko ile anlaştı mı, sorusuna cevap aranıyor. Indiana Pacers takımında ter döken basketbolcu Furkan Korkmaz için Fenerbahçe ve Beşiktaş devreye girmişti. Peki, transfer mücadelesinin hangi takım kazandı? Furkan Korkmaz Fenerbahçe'ye mi geliyor? Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko ile anlaştı mı?

FURKAN KORKMAZ FENERBAHÇE'DE Mİ?

Furkan Korkmaz yeniden Türkiye'de. Furkan Korkmaz'ın, Fenerbahçe Beko'ya imza atmaya hazırlanıyor. Korkmaz'ın İstanbul'a geldiği kaydedildi. Fenerbahçe Beko, önümüzdeki sezon için  Furkan Korkmaz ile büyük oranda anlaştı. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi için flaş bir hamle olan bu transfer için Fenerbahçe taraftar heyecanlandı.

Furkan Korkmaz Fenerbahçe'ye mi geliyor? Furkan Korkmaz Fenerbahçe Beko ile anlaştı mı?

Türk basketbolunun genç yıldızı Furkan Korkmaz Fenerbahçe'de. Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Furkan Korkmaz transferin son aşamasını tamamlamaya hazırlanıyor. Furkan Korkmaz ve tarafının ise 4 ay için 600 bin dolar istediği iddia edildi. 

Furkan Korkmaz Fenerbahçe'ye imza attığı taktirde bu sezon için Avrupa'da değil Türkiye Basketbol Ligi'nde oynayabilecek. Euroleague için transfer dönemi 7 Şubat'ta kapanmıştı.

1997 doğumlu olan 2.01 boyunda. Furkan aynı zamanda forvet pozisyonunda da oynuyor.

 

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...