Ömer Günel kimdir? Halk TV konuğu Ömer Günel nereli, kaç yaşında? Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ömer Günel kimdir? Halk TV konuğu Ömer Günel nereli, kaç yaşında? Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Halk Tv'de İsmail Küçükkaya'nın sunuculuğunu yaptığı Yeni Bir Hayat programı hafta içi her gün sabah 08.00'de başlıyor. Ülke gündemini yakından takip eden İsmail Küçükkaya programına aldığı konuklar gündem oluyor. İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Hayat programı 9 Şubat 2024 Cuma günü konuğu Kuşadası Belediyesi Başkanı Ömer Günel oldu. Ömer Günel kimdir? İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Hayat Konuğu Ömer Günel nereli, kaç yaşında?

9 Şubat 2024 Cuma İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Hayat programına bugün Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel konuk oldu. Kuşadası ve turizm üzerine konuştular. Ömer Günel kimdir? İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Hayat Konuğu Ömer Günel nereli, kaç yaşında?Ömer Günel kimdir? Halk TV konuğu Ömer Günel nereli, kaç yaşında? Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

ÖMER GÜNEL KİMDİR?

Ömer Günel, 1971 yılında Berlin'de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans eğitimini, Ekonomi Hukuku alanında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. İstanbul Ticaret Üniversitesi Avrupa Birliği Uzmanlığı eğitimi aldı. 1997 yılında Günel Avukatlık Ortaklığı'nı kurdu ve yaklaşık 20 yıl avukat olarak çalıştı. 

Ömer Günel, siyasi yaşamına CHP kadrolarında başladı. 2004 yerel seçimleride Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı, 2008-2009 yılları arasında CHP Kuşadası İlçe Yönetim Kurulu üyeliği görevini üstlendi. 2009 Yerel seçimlerinde Kuşadası Belediye Meclisi'ne seçildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kuşadası Belediye Başkanı olarak seçildi. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Kuşadası Belediye Başkan adayı olarak gösterildi. 

Evli ve 2 çocuk babasıdır. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...