Haberler - Haberler
46 dakika önce

Tokat'ın Niksar ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi (9 Mayıs)

Kandilli Rasathanesi aracılığıyla gün içerisinde olan tüm sarsıntıların detaylarına ulaşabiliyoruz. Vatandaşlar ise Tokat'ta deprem mi oldu, nerede gibi sorulara cevap aramaya başladı. Paylaşılan son verilere göre son depremler listesi...
Haberler - Haberler
1 saat 30 dakika önce

Eğitim sendikalarına bağlı öğretmenler yarın (10 Mayıs) grev yapacak ve derslere girmeyecek

Eyüpsultan'da okul müdürü İbrahim Oktugan'ın 17 yaşındaki Y.K. tarafından öldürülmesi ardından öğretmenlerden tepkiler geldi. Türk Eğitim-Sen sendikası, Eğitim-Bir-Sen gibi sendikalar sosyal medya hesaplarında yaptıkları duyuru ile yarın grev yapacaklarını ve derslere girmeyeceklerini açıkladı. Öğrenciler ise yarın okul var mı, yok mu ve 10 Mayıs Cuma okullar tatil mi sorularına cevap aradı.
Haberler - Haberler
1 saat 51 dakika önce

Arka Sokaklar'da Ferit Aktuğ "Tevfik Moralı" karakterini oynayacak

31 Temmuz 2006 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan Arka Sokaklar dizisine yeni bir isim dahil oluyor. Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz başarılı oyunculardan bir tanesi kadroya dahil olurken seyirciler Tevfik Moralı karakterini kim oynuyor, gerçek adı nedir gibi soruları araştırdı.
Haberler - Haberler
2 saat 17 dakika önce

Koç Metalurji halka arz İş, Vakıflar, Ziraat Bankası dahil olmak üzere 58 bankadan alınabilecek

9 - 10 Mayıs tarihlerinde talep toplayan Koç Metalurji A.Ş. hakkında merak edilenler arasında hangi bankalarda var sorusu yer aldı. Satın almak isteyenler nereden alınacağını araştırmaya başladı. Hisse, KOCMT koduyla Yıldız Pazar'da işlem görecek.
Haberler - Haberler
2 saat 57 dakika önce

Hıfzıssıhha Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Üretim Merkezinde yerli Kuduz, Hepatit A ve Suçiçeği aşıları üretilecek

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca bugün MHRS sisteminde yeni döneme geçildiğini aktarırken diğer gelişmelere de yer verdi. Kuduz, Hepatit A ve Suçiçeği aşılarının yerli olarak üretileceği detayının ardından yerli aşı nerede üretilecek ve ne zaman soruları gündeme geldi.
Haberler - Haberler
3 saat 7 dakika önce

Yeni Onaylı Randevu Sistemine göre hasta 20.00'ye kadar onay vermeli yoksa randevu iptal olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca MHRS'deki sistemin değiştiğini açıkladı. Tedavi amaçlı hastaneye gidecek olan vatandaşlar randevu sistemi değişti mi, nasıl olacak merak ederken onay saat kaça kadar verilmeli araştırıyor. Yeni düzenleme pazartesi gününden itibaren geçeli olacak.
Haberler - Haberler
4 saat 15 dakika önce

20 bin öğretmen atamasında yeni mülakat sistemi taslağına göre salondan çıkmadan puan öğrenilecek

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in 20 bin öğretmen ataması yapılacağını açıklamasının ardından mülakat sistemi nasıl olacak sorusu araştırılırken taslak belli oldu. %50 KPSS ve %50 mülakatın etkili olacağının duyurulmasıyla beraber mülakatın detayları gündeme geldi.
Haberler - Haberler
4 saat 28 dakika önce

Bugünün maç programına göre Avrupa Ligi yarı finalinde Bayer Leverkusen ile Roma 22.00'da karşılaşacak

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk yarışı son hızıyla devam ediyorken bugün maç var mı, kimin gibi sorular araştırıldı. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği ligde bu akşam (9 Mayıs) 2 karşılaşma oynanacak. Saat kaçta ve ne zaman olduğu araştırılırken bugün hangi maçların gerçekleştirileceği araştırıldı.
Haberler - Haberler
5 saat 32 dakika önce

2024 MSÜ tercihleri yarın (10 Mayıs) sona eriyor

Milli Savunma Üniversitesi'ne girmek isteyen öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih sürecine girdi. Adayların tercihlerini yapmasının ardından ne zaman bitecek, hangi gün son gibi sorular araştırılırken son gün saati haberimizde yer alıyor.
Haberler - Haberler
5 saat 43 dakika önce

2024 yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 38 oldu

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 2024 yılının ikinci enflasyon raporunu açıklarken yıl sonu enflasyon oranı kaç oldu, açıklandı mı gibi sorular araştırıldı. Bugün belli olan 2024, 2025 ve 2026 yıl sonu tahminlerini dair bilgiler haberimizdedir.
Haberler - Haberler
6 saat önce

10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nın ilk günü kamudaki engelli vatandaşlar idari izinli olacak

10 Mayıs ile 16 Mayıs aralığında Engelliler Haftası kutlanıyor. Farkındalık yaşanması amacıyla kutlanan bu özel haftada çeşitli etkinlikler gerçekleştirilirken idari izin var mı, 10 Mayıs engellilere tatil mi soruları gündeme geldi. Haftaya özel vatandaşlar izinli mi değil mi araştırılmakta.
Haberler - Haberler
6 saat 25 dakika önce

LILAK bugün 37,39 TL'den katılım endeksine uygun olarak işlem görecek

SPK tarafından başvurusu onaylanmasının ardından 30 Nisan ile 2-3 Mayıs tarihlerinde talep toplama işlemlerini gerçekleştiren hisseyi alacak olanlar katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir ve hangi bankalarda var sorularına cevap arıyor. Şirket bugün Yıldız Pazar'da işlem görmeye başladı.
Haberler - Haberler
6 saat 51 dakika önce

SGK 8 kanser, 2 diyabet, 3 antidepresan olmak üzere 47 ilacı geri ödeme listesine aldı

Sosyal Güvenlik Kurumu, bugün bedeli ödenenler listesinde değişikliğe giderken vatandaşlar hangi ilaçlar listede merak ediyor. Ne gibi ilaçların geri ödeme listesine alındığı merak konusu olurken 47 tanesi eklendi. Detaylar...
Haberler - Haberler
7 saat 13 dakika önce

İnci Taneleri'nde Arcan’ın annesi Mahun Hanım’ı Gülenay Kalkan oynayacak

Yılmaz Erdoğan'ın senaristliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı İnci Taneleri dizisine yeni isim dahil oluyor. Geçtiğimiz bölümde Azem'in kızı Nehir kadroya dahil olurken Gülenay Kalkan da katılacak. İzleyiciler Mahun Hanım'ı kim oynuyor, gerçekte adı ne gibi sorulara cevap arıyor.
Haberler - Haberler
7 saat 31 dakika önce

Canlı yayın konuğu Suat Özçağdaş'ın hayatı ve biyografisi

Halk Tv ekranlarında yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Yeni Bir Sabah programına 9 Mayıs günü konuk olan Suat Özçağdaş hakkında kimdir, kaç yaşında gibi sorular araştırılırken hangi görevlerde bulunduğu merak konusu oldu. İşte CHP Genel Başkanı olan ismin hayatına dair bilgiler...
Haberler - Haberler
7 saat 34 dakika önce

İnci Taneleri 30 Mayıs'ta sezon finali yapacak

Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi ilk yayınlandığı günden beri ilgiyle takip edilirken seyirciler final mi yapacak, ne zaman gibi sorulara cevap aramaya başladı. Yılmaz Erdoğan ile Hazar Ergüçlü'nün başrolünde yer aldığı dizinin sezon final tarihi belli oldu.
Haberler - Haberler
7 saat 53 dakika önce

70 yaşından gün alanlar Fahri Trafik Müfettişi olamayacak

9 Mayıs günü Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre Fahri trafik müfettişlerinin görevlerinde değişiklikler yaşandı. Vatandaşlar ise yaş sınırı kaç, nasıl olunur gibi sorulara cevap aramaya başladı. Karara göre eğitime katılmayanlara kimlik verilmeyecek. İşte değişiklikler...
Haberler - Haberler
16 saat 30 dakika önce

Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Wembley Stadyumu İngiltere’de yer alıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk finalist Borussia Dortmund olurken rakibi bugün oynanan maçın ardından belli oldu. Real Madrid - Bayern Münih karşılaşması 2-1'lik skorla sona ererken Madrid, finale adını yazdırdı. Futbolseverler ise Wembley Stadyumu hakkında nerede, hangi ülkede sorularını araştırmaya başladı.
Haberler - Haberler
17 saat 2 dakika önce

Gülcan Arslan Ölene Kadar, Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde oynadı

1986 yılında dünyaya gelen başarılı oyuncu Gülcan Arslan'ın hangi dizilerde oynadığı merak konusu olurken kimdir ve kaç yaşında soruları da gündemde yer aldı. Çeşitli projelerde yer alan isme dair bilgiler...
Haberler - Haberler
17 saat 48 dakika önce

62. kez oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası finali 23 Mayıs'ta gerçekleşecek

Dün akşam Beşiktaş ile Ankaragücü'nün karşılaşmasının ardından ilk finalist belli olmuştu. 8 Mayıs akşamı oynanan Trabzonspor - Fatih Karagümrük mücadelesinden sonra finalde yarışacak takımlar belli oldu. Futbolseverler ise ZTK finali nerede, hangi stadyumunda ve ne zaman oynanacak sorularına cevap aradı.
Haberler - Haberler
17 saat 58 dakika önce

Kuruluş Osman'da Elçim Hatun'u Yağmur Öztürk oynuyor

ATV ekranlarında yayınlanan dizide yer alan Elçim Hatun karakteri kimdir, gerçekte var mı gibi sorular araştırılıyor. 20 Kasım 2019 tarihinde ekranlara gelmeye başlayan dizide olan oyuncular araştırılırken konusu da merak konusu oldu.
Sona Git