2000 sonrası kademeli emeklilik torba yasada var mı, olacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
2000 sonrası kademeli emeklilik torba yasada var mı, olacak mı?

Ekonomi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2000 sonrası kademeli emeklilik konusu sıkça araştırılmakta. 2024 yılı torba yasa içeriği merak edilirken 2000 sonrası kademeli emeklilik torba yasada olacak mı sorusu araştırılıyor. 2000 sonrası kademeli emeklilik torba yasada var mı, olacak mı sorularının detayları haberimizde...

Kademeli emeklilik, son zamanlarda vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konulardan biri. EYT düzenlemesinden yararlanamayanlar 2000 sonrası kademeli emeklilik torba yasada var mı, olacak mı? merak ediyor. İşte detaylar...

2000 SONRASI KADEMELİ EMEKLİLİK TORBA YASADA VAR MI?

Ekonomik düzenlemelere ve çalışma hayatına yönelik 2024 torba yasada 3600 ek gösterge, kademeli emeklilik gibi konular gelecek düzenlemelerin yer alması bekleniyor. EYT düzenlemesi ile binlerce çalışan emeklilik hakkı kazanmıştı. 9 Eylül 1999 yılından sonra çalışmaya başlayanların EYT'den yararlanamaması kademeli emeklilik konusunu gündeme taşıyor. Bu nedenle 2000 sonrası kademeli emekliliğin torba yasada olması bekleniyor.

TORBA YASA NE ZAMAN ÇIKACAK?

Torba yasa 2024 için gelişmeler yakından takip ediliyor. İçeriği, maddeleri, kapsamı ve yürürlüğe gireceği tarih Meclis'ten geçtikten sonra belli olacak. 

2000 sonrası kademeli emeklilik torba yasada var mı, olacak mı?

2000 SONRASI KADEMELİ EMEKLİLİK KAPSAMI

Kademeli emekliliğin yasalaşması halinde 8 Eylül 1999 ile 30 Nisan 2008 tarihleri arasında çalışmaaya başlayanları kapsayacak. En erken emeklilik kadınlar için 43, erkekler için 45 yaşında olacak. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...