2024 Formula 1 Şampiyonası Bahreyn GP'de pole pozisyonunu Max Verstappen aldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
2024 Formula 1 Şampiyonası Bahreyn GP'de pole pozisyonunu Max Verstappen aldı

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

2024 Formula 1 Şampiyonası heyecanı başladı. Formula 1'de sezonun ilk pole pozisyonunun sahibi netleşti. Formula 1 Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Bahreyn GP öncesinde pole pozisyonu sahibi kim oldu? İşte detaylar.

Bahreyn GP'de pole pozisyonu belli oldu. 2024 Formula 1 Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Bahreyn GP öncesinde pole pozisyonu son şampiyona gitti. Peki, 2024 Formula 1 Şampiyonası Bahreyn GP'de pole pozisyonu kimin oldu?

BAHREYN GP'DE POLE POZİSYONU SAHİBİ KİM? 

Türkiye saati ile 19:00'da beIN SPORTS ekranlarında başlayan sezonun ilk sıralama turu son buldu. 2024 Formula 1 Şampiyonası'nın ilk yarışı olan Bahreyn GP öncesinde pole pozisyonu Red Bull pilotu Max Verstappen'in oldu.Bahreyn GP'de Q1 tamamlanırken Bottas, Zhou, Sargeant, Ocon ve Gasly elendi. Bahreyn GP'de Q2'de ise Tsunoda, Stroll, Albon, Ricciardo, Magnussen sıralama turlarına veda etti.

Max Verstappen'in derecesi 1.29.179 şeklinde gerçekleşti. Diğer dereceler ise şöyle şekillendi;

Max Verstappen (1.29.179)

Charles Leclerc (+0.228)

George Russell (+0.306)

LEWİS HAMİLTON KAÇINCI OLDU?

Lewis Hamilton ise sıralama turlarını 9. sırada tamamladı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...