Edge'in son güncellemesi uygulamayı bozuyor siteleri çökertiyor! Microsoft uyardı: "Sakın kurmayın"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Edge'in son güncellemesi uygulamayı bozuyor siteleri çökertiyor! Microsoft uyardı: "Sakın kurmayın"

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Microsoft Edge'nin son güncellemesini kurmayın uyarısı geldi. Microsoft Edge için yeni bir güncelleme yayınlandı. Ancak güncellemenin uygulamayı bozduğu ve sitelerin çöktüğü belirtildi. Peki, Edge'in son sürümü neden geri çekildi? Microsoft Edge siteleri çökerten hata haberimizde.

Edge web tarayıcısı için yayınlanan son kararlı sürümü gündem oldu. Bellekle ilgili hatalara yol açtı. Microsoft ise belirli web sitelerinin düzgün yüklenmesini engelleyen hataya karşı harekete geçti. Peki, Edge'in son sürümü neden geri çekildi? İşte Microsoft Edge'in siteleri çökerten hatası.

EDGE'İN SON SÜRÜMÜ NEDEN GERİ ÇEKİLDİ?

Edge'in yeni sürümünün siteleri bozduğu ortaya çıktı. Microsoft Edge için yeni bir güncelleme yayınlandı. Ancak güncellemenin uygulamayı bozduğu ve sitelerin çöktüğü belirtildi.

Microsoft ise belirli web sitelerinin düzgün yüklenmesini engelleyen hataya karşı harekete geçti. Kullanıcılar, tarayıcıda bellek hataları aldığını bildirdi. Edge'in son sürümü geri çekildi.

Edge’in bu uyarıları verirken “Bellek yetersiz” hatasını günlüğe kaydettiği fark edildi.

EDGE’İN YERLEŞİK GELİŞMİŞ GÜVENLİK VE GİZLİLİK AYARLARI HATALI ÇIKTI

Söz konusu sorunun Edge’in yerleşik gelişmiş güvenlik ve gizlilik ayarlarıyla bağlantılı olduğu fark edildi. Sıkı güvenlik düzeyini devre dışı bırakmak veya Web'de güvenliğinizi artırın ayarını tamamen kapatmak gibi geçici çözümlerin bellek hatalarını çözdüğü detaylandırıldı. Bu geçici çözüm ilk olarak Microsoft'un destek forumlarında yayınlandı.

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...