İstanbul son seçim anketi sonuçları ne diyor, hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul son seçim anketi sonuçları ne diyor, hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mahalli İdareler Genel Seçimleri kısa bir süre kaldı. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Türkiye Yerel Seçimlerinde İBB Başkanı olacak isim merak ediliyor. AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum ile mevcut İBB Başkanı ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu arasında geçecek yarışın kazananı kim olacak? İstanbul’u Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu alacak? 2024 Yerel seçimlerinde seçmen kime oy verecek? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu önde? İşte İstanbul'da son anket sonuçları... CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu mu, yoksa AK Parti-MHP ittifakının adayı Murat Kurum mu önde gidiyor?

İstanbul'da yaşayan seçmenlerle yapılan son anketler, Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu'nun oy oranları ile kim önde, fark yüzde kaç sorularına ışık tutuyor. Peki, Son seçim anket sonuçları nasıl, İstanbul'da kim önde? 2024 Yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul adayı Murat Kurum oldu. CHP ise mevcut başkan Ekrem İmamoğlu'nu aday gösterdi. Peki İstanbul için son anketler ne diyor? İstanbul’u Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu alacak? İstanbul’da kim önde?

EKREM İMAMOĞLU MU MURAT KURUM MU KAZANACAK?

İstanbul için son seçim anketi belli oldu. Son İstanbul seçim anketine göre Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum arasındaki yarış kıyasıya devam ediyor. Partiler ve adayları çalışmalarına hız kazandırdı, yol haritaları açıklandı. Di-En Araştırma, İstanbul yerel seçimleri anketini yayınladı. İşte 2024 yerel seçimleri için en son yapılan anket sonuçları…

İstanbul seçim anketi sonuçları ne diyor, hangi aday önde? Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu? - 1. Resim

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ SONUÇLARI NE DİYOR, HANGİ ADAY ÖNDE?

‘İstanbul’u başına ise kimin geçeceği merak konusu oldu. 31 Mart seçimleri öncesinde araştırma şirketleri, İstanbul'daki seçmenin nabzını tutmak adına anket sonuçlarını paylaşmaya başladı. Yarışın yüksek oranda CHP ve AK Parti adayları arasından geçecek. Di-En Araştırma 25 Şubat itibariyle yeni İstanbul anketini yayımladı. 

Di-En Araştırma'nın 25 Şubat itibariyle açıkladığı sonuçlara göre, CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 43,8 ile önde görünürken, AK Parti-MHP ittifakının adayı Murat Kurum yüzde 38,2 oranında yer alıyor. İYİ Parti'den Buğra Kavuncu yüzde 4,3, YRP'den Mehmet Altınöz ise yüzde 2,4 oranında destek buldu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...