Kızılcık Şerbeti Apo diziden ayrıldı mı, neden yok? Settar Tanrıöğen hasta mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti Apo diziden ayrıldı mı, neden yok? Settar Tanrıöğen hasta mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti'nde yer alan Abdullah karakterinin diziden ayrılıp ayrılmadığı gündemde yer aldı. Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi üzerine Kızılcık Şerbeti Apo diziden ayrıldı mı, neden yok? Settar Tanrıöğen hasta mı? soruları izleyiciler tarafından araştırıldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde yer alan Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi üzerine seyirciler Kızılcık Şerbeti Apo diziden ayrıldı mı, neden yok? Settar Tanrıöğen hasta mı? gibi sorulara yanıt aradı. Detaylar...

KIZILCIK ŞERBETİ APO DİZİDEN AYRILDI MI?

Kızılcık Şerbeti'nin Apo karakterini canlandıran Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Tanrıöğen, bir süredir denge kaybı yaşıyordu. Yapılan kontrollerin ardından diyet yapması nedeniyle vücudundaki tuz oranının azaldığı anlaşılırken beynindeki bir damarda kanama olduğu öğrenildi. Settar Tanrıöğen dün gece operasyon geçirdi. Sağlık durumunun iyi olduğu ve 1 hafta dinleneceği de bilinenler arasında yer alıyor.

Kızılcık Şerbeti Apo diziden ayrıldı mı, neden yok? Settar Tanrıöğen hasta mı?

SETTAR TANRIÖĞEN SAĞLIK DURUMU NASIL, HASTA MI?

Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirdi ve haberi dizi arkadaşı olan Ebru Destan, sosyal medya hesabından şöyle duyurdu:

"Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz” 

SETTAR TANRIÖĞEN KAÇ YAŞINDA, KİM?

22 Ekim 1960 senesinde Denizli'de dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümü'nden mezun olan Tanrıöğen, 90'lı yıllarda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Erdal Tosun, Zerrin Sümer, Serhat Özcan ve Erdoğan Dikmen'nin de yer aldığı Bir Demet Tiyatro'da oynadığı "Saldıray Abi" ile ünlendi. Başarılı oyuncu İkinci Bahar, Ödünç Hayat, Karınca Yuvası, Ayda, Gece Gündüz, Babam Sağolsun gibi projelerde de yer aldı. Şimdi ise Kızılcık Şerbeti'nde "Apo" karakterini canlandırıyor.  

 
Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...