Yapay zekâ destekli koku salma cihazı GameScent çıktı! Oyunlardaki sahneleri artık koklayabileceksiniz

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Yapay zekâ destekli koku salma cihazı GameScent çıktı! Oyunlardaki sahneleri artık koklayabileceksiniz

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

GameScent nedir, sorusu oyunseverler tarafından araştırılmaya başlandı. GameScent, oyun dünyasına dair sıra dışı bir deneyim sunacak.Şu anda tüm oyun konsolları, bilgisayarlar, televizyon ve sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olan GameScent, satışa çıktı. Peki, GameScent nedir, ne işe yarar? GameScent nasıl kullanılır? GameScent kaç para?

Oyunları koklayabilmenizi sağlayan GameScent satışa çıktı. GameScent ile oyunlar,artık kokusuyla oynanacak. Favori oyunlarının nasıl koktuğunu merak edenler artık GameScent ile bunu doğrudan deneyimleyebilecek.  Peki, yapay zekâ destekli bir koku salma cihazı GameScent nedir, ne işe yarar? GameScent nasıl kullanılır? GameScent ne kadar?

GAMESCENT NEDİR, NASIL KULLANILIR?

Oyunları koklayabilmenizi sağlayan GameScent satışa çıktı. Oyun oynayanlar için geliştirilen yeni cihaz, oyunların kokular eşliğinde oynanmasını sağlayacak. Yeni teknoloji sayesinde oyunlardaki bazı sahnelerde belirli kokuları alabileceksiniz. Silah veya patlama gibi kokuları alarak oyun deneyminiz artıracak GameScent satışa sunuldu.

Şu anda tüm oyun konsolları, bilgisayarlar, televizyon ve sanal gerçeklik gözlüğü ile uyumlu olan GameScent, yapay zeka teknolojisini kullanarak oyun sırasında belli sahnelerdeki kokuları almanızı sağlıyor. Bu gelişen teknoloji ise artık oyunları çok daha gerçekçi bir şekilde deneyimlememize olanak sağlayacak.

GAMESCENT KAÇ PARA?

Konsol, PC, TV ve VR başlıklarında çalışabilen GameScent, 150 dolardan satışa sunuldu. 

GAMESCENT HANGİ KOKULARI SALACAK?

GameScent, cihazla birlikte 6 koku gelecek. Bunlar patlama, silah, yarışan arabalar, orman, fırtına, odadaki kokuları gideren temiz hava, oldu.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...