Eda Ece ve Aslı Enver'den sürpriz anlaşma

Düzenleyen:
Eda Ece ve Aslı Enver'den sürpriz anlaşma

MAGAZİN Haberleri

En popüler genç oyuncular arasında görülen ve ilgi ile takip edilen Aslı Enver ve Eda Ece'nin Disney Plus’la anlaştığı ortaya çıktı.

Artık dizi ve film gibi yapımlarının televizyondan ziyade internet ortamından takip edilmeye başlanmasıyla birlikte dünya devleri de bu pazara ilgi gösterdi. Son olarak   Disney Plus ülkemiz dizi ve film pazarına hızlı bir giriş yapmak için gün sayıyor. Bu kapsamda yerli oyuncularşa anlaşmaya başlayan şirketin bu defa da ünlü oyuncular Eda Ece ve Aslı Enver'le anlaştığı öğrenildi.

DİSNEY PLUS'IN TÜRKİYE'DEKİ MARKA YÜZLERİ İLGİ ÇEKTİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Türkiye yapılanmasını Cenk Soner ve Mehmet İçağasıoğlu’nun yönettiği platform, tüm dünyada geniş hayran kitlesi olan oyuncularla ses getirecek anlaşmalar yapmaya devam ediyor.

Halit Ergenç, Can Yaman, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Ata Demirer, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Hande Erçel, Demet Özdemir ve Burak Deniz gibi starlar Disney Plus’ın yetenek ve marka yüzü oldu.

Bu ünlü isimlere her geçen yıl kariyerlerindeki yükselişlerine devam eden 2 güzel oyuncumuz daha katıldı; Aslı Enver ve Eda Ece....

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...