Taş Kağıt Makas Büşra gerçek adı ne? Taş Kağıt Makas dizisi Büşra kim, karakteri gerçekte kim canlandırıyor?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Taş Kağıt Makas Büşra gerçek adı ne? Taş Kağıt Makas dizisi Büşra kim, karakteri gerçekte kim canlandırıyor?

Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Taş Kağıt Makas Büşra gerçek adı ne, kim canlandırıyor? | Taş Kağıt Makas dizisinin 1. bölümünde yer alan Büşra karakteri ilk bölümde hayatını kaybetti. Peki, Taş Kağıt Makas Büşra gerçekte kim, adı ne, kim canlandırıyor? İşte Taş Kağıt Makas diziş, Büşra karakteri hakkında bilinenler!

Taş Kağıt Makas Büşra gerçek adı ne? Taş Kağıt Makas dizisinin 1. bölümünde yer alan Büşra karakteri ilk bölümde hayatını kaybetti. Peki, Taş Kağıt Makas Büşra gerçekte kim, adı ne, kim canlandırıyor? İşte Taş Kağıt Makas diziş, Büşra karakteri hakkında bilinenler haberimizde…

TAŞ KAĞIT MAKAS BÜŞRA GERÇEK ADI NE?

Taş Kağıt Makas dizisinde Büşra karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Ebrar Karabakan’dır.

EBRAR KARABAKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ebrar Karabakan 2006 yılında İstanbul’da doğmuştur. Daha önce “Benim Güzel Ailem" dizisinde “Tuğçe” karakterini canlandırmıştır. Son olarak “Taş Kağıt Makas” dizisinde “Büşra” karakterini oynamıştır.

Taş Kağıt Makas dizisinde Büşra karakterini Ebrar Karabakan canlandırıyor - 1. Resim

TAŞ KAĞIT MAKAS 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Umut ve Rıza, kendi küçük dünyalarında yaşayıp giden baba oğuldur. Bir plazada temizlik işçisi olarak çalışan Rıza, kendini oğlu Umut’a adar. Sıradan bir hayatı olan Umut’un, sıradan olmayan bir hastalığı vardır: Hipertimezi…

Çocukluğundan beri Hipertimezi’yle yaşamayı öğrenen Umut, hayatı boyunca gördüğü, duyduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bu özelliği bazen mucizeye, bazen felakete dönüşebilir. Umut, bir sabah hayatını alt üst eden güne uyanır. Babası Rıza bir cinayetin faili olarak gözaltına alınır. Üstelik Rıza, o geceye dair hiçbir şey hatırlayamaz. Umut ve Rıza, bir anda kendilerini bir cehennemin içinde bulurlar.

Londra’dan yeni gelen, İstanbul gecelerinin hızlı ismi Fecir Emirkıran; adına yakışır şekilde ülkeye dönüş yapar. Kavga ettiği Kadri Palaz, Fecir’in de baskısıyla gözaltına alınır. Ama Kadri’nin avukatı, tüm dengeleri değiştirir. Hukuk dünyasının renkli figürü Avukat Harun Yakar, kendine has yöntemleri ve tarzıyla Fecir’in başına dert olur. Fakat Harun da sert kayaya çarpmıştır. Hayatında önemli bir yeri olan abisi Kadri Palaz’ı içeriden kurtarabilecek midir?

Düzenleyen:  - Magazin
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...