- Meclis'teki tartışma sonrası Erkan Akçay hastaneye kaldı
25 Temmuz 2024 - 23:29

MHP'li vekilden kötü haber! Meclis'te çıkan tartışma sonrası Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı

TBMM Komisyonunda dün çıkan tartışma sonrası MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay hastaneye kaldırıldı. Akçay'ın sağlık durumuyla ilgili kötü haber geldi.
 - Kavşaktan geçen araçları saydırdılar!
25 Temmuz 2024 - 16:29

Kavurucu sıcakta kavşaktan geçen araçları saydırdılar! "CHP'li belediye mobbing işini abarttı"

MHP'den CHP'ye geçen Salihli Belediyesi'nde çalışan tekniker Erkan Keskin'in kavşaklardan geçen araçları saymak üzere can güvenliği olmadan çalıştırıldığı iddia edildi. Keskin'in sıcaktan bayılması üzerine hastaneye kaldırıldığı ve 10 günlük rapor aldığı öne sürüldü. İddiayı ortaya atan MHP'li Halil Tüfek, "CHP'li belediye mobbing işini abarttı" yorumunu yaptı. 
 - Meclis'te yumruklar havada uçuştu!
25 Temmuz 2024 - 11:15

Meclis'te yumruklar havada uçuştu! Önce AK Parti-DEM sonra İyi Parti-MHP birbirine girdi

TBMM'de en gergin gecelerden biri yaşandı. Vergi kanunlarına ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin görüşüldüğü sırada İyi Partili Selçuk Türkoğlu ile MHP'li Erkan Akçay arasında tartışma çıktı. Bozdağ'ın görüşmelere ara vermesine rağmen gerginlik devam etti. Türkoğlu kendisine vurduğunu söylediği Akçay'a sert tepki gösterdi.
 - Ege'deki krizi 'kırmızı telefon' çözdü
25 Temmuz 2024 - 08:44

Türkiye ile Yunanistan arasındaki gerginliği 'kırmızı telefon' çözdü

Yunan savunma ve sağlık bakanlarının küstah açıklamaları ve karşılıklı misillemelerle devam eden gerginlik yoğun diplomasiyle çözüldü. Pazartesi başlayan gerilim Ankara-Atina hattında üst düzey 'kırmızı telefonların' devreye girmesiyle sakinleşti. 
 - Özel: Kılıçdaroğlu hiçbir zaman 1. partinin lideri olmadı
25 Temmuz 2024 - 05:56

CHP'de Erdoğan tartışması! Özel: Kılıçdaroğlu hiçbir zaman birinci partinin lideri olmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, selefi Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sarayda oturanların elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz” şeklindeki sözlerine cevap verdi.
 - Özel'den Kılıçdaroğlu'na gündem olacak cevap
24 Temmuz 2024 - 19:07

'El sıkma' polemiğinde yeni perde! Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap: Çok istedi ama olmadı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile el sıkışmış, Kemal Kılıçdaroğlu o anları eleştirmişti. Kılıçdaroğlu'nun sözlerine tepki gösteren Özel, "Kemal Bey hiçbir zaman birinci partinin lideri değildi, çok istedi ama olmadı. Birinci partiye yakışacak şeyleri biz yapacağız" dedi.
 - Gülpınar Şanlıurfa'daki koltuk kriziyle ilgili konuştu
24 Temmuz 2024 - 16:02

Başkan Gülpınar Şanlıurfa'daki koltuk kriziyle ilgili konuştu: Bakan Kurum'un en ufak dahli yok

Bakan Kurum'un Şanlıurfa'da katıldığı bir programda yapılan son dakika değişikliği ile YRP'li Belediye Başkanı Gülpınar'ın isimliği protokol masasından kaldırıldı, başkan seyircilerin arasına oturdu. Protokol krizi sonrası açıklama yapan Gülpınar, "Sayın Bakanın ve Sayın Valinin bu konuda en ufak bir dahli yok" deyip olayın failinin kamuoyunda iyi bilindiğini öne sürdü. 
 - Güler'den Yunan Bakan'ın küstah çıkışına cevap!
24 Temmuz 2024 - 12:16

Yunan Bakan'ın F-35 sözlerine Bakan Güler'den 'turistik gezi' cevabı: Buyursun gelsin

Bakan Yaşar Güler, Yunan Sağlık Bakanı'nın tepki çeken sözlerine "Yunan Bakan da buyursun gelsin turistik geziye" şeklinde cevap verdi.
 - "Biz, Kürtlere hakkını verirken karşımızda CHP vardı"
24 Temmuz 2024 - 07:23

Ömer Çelik'ten Özgür Özel'e tepki: Biz, Kürtlere hakkını verirken karşımızda CHP vardı

AK Parti MYK sonrası açıklamalarda bulunan Sözcü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in “Kürtler, Aleviler ‘eşit hissetmiyorsa’ senin demenle eşit olmaz” açıklamasına cevap verdi.
Politika - Politika
24 Temmuz 2024 - 07:17

Devlet Bahçeli: Özgür Özel bölücü ağzı ile konuşuyor

Devlet Bahçeli “Kürtler ben eşit hissetmiyorum diyorsa, onlar eşit hissedene kadar birlikte mücadeleye devam” diyen CHP lideri Özel’e sert tepki gösterdi: Bölücü ağzı ile konuşuyor. CHP’nin şifreleri PKK’nın, kullanımı da DEM’in elinde.
 - "O ikisi yazıyor, çiziyor, saldırıyor"
23 Temmuz 2024 - 14:45

Özel'den MHP'ye '154 kişilik liste' tepkisi: O ikisi yazıyor, çiziyor, saldırıyor

MHP lideri Bahçeli'nin 154 ismin yer aldığı dosyaya ilişkin konuşan CHP lideri Özel, MHP'deki 'iki isme' dikkat çekip "O ikisi 154 kişilik bir isim listesi yapmış. Mahkemeye yollamış, geri atmış mahkeme. Şimdi bizimle hesaplaşacakmış. Bunların yazdığı yazıyı alıp okudunuz ya Sayın Bahçeli, bir hesaplaşma olacaksa, biz 154'ümüzle istedikleri gibi hesaplaşsınlar ama siz bir vicdanınızla hesaplaşın yahu" şeklinde konuştu. 
 - Bahçeli'den '154 kişilik liste' açıklaması
23 Temmuz 2024 - 11:30

Bahçeli'den '154 kişilik liste' açıklaması: Dosya elimizde, günü geldiğinde eyleme geçecek

MHP lideri Bahçeli, düzenlediği basın toplantısında partisine yönelik 'iftiralarda' bulunduğunu öne sürdüğü 154 kişilik isim listesinin yer aldığı bir dosyayı gösterdi. Bahçeli, "Bu liste, kimin hangi gün hangi saatte hangi programda nasıl konuştuklarının, kimlerle konuştuklarının, MHP’ye hangi hakaretleri yaptıklarının toplamıdır. Bunların toplamı 154 kişidir. Bu dosya elimizdedir günü geldiğinde bu dosya eyleme de geçecektir" ifadelerini kullandı.
 - "İçte kavga edelim ama dışta bir olmak zorundayız"
22 Temmuz 2024 - 00:41

Özel'den normalleşme çıkışı: "İçte kavga etsek de dışta bir olmak zorundayız"

CHP lideri Özgür Özel'den erken seçim çıkışı geldi. Siyasette normalleşmeye değinen Özel, "Bugün seçim yapılsa bütün anketlerde birinci parti çıkan bir partiye bu tablo yakışmaz. O yüzden ilk adımı ben attım." dedi.
 - KKTC'den mesajı verdi: Miçotakis'i arayıp dedim ki...
20 Temmuz 2024 - 09:26

Miçotakis'i Yunan Savunma Bakanı üzerinden uyardı: Böyle bir şey düşünmüyorsan yola devam

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümü törenlerinde Yunan Savunma Bakanı'nın sözlerini hatırlatıp Yunanistan Başbakanı Miçotakis'le arasında geçen diyaloğu anlattı: 'Ayın 20'sinde Kıbrıs'tayız, herhalde onun gibi sataşma yapmazsın' dedik. 'Düşünmüyorum' dedi... Kıbrıslı öğrencilere de müjdeyi veren Erdoğan, katkı payı ve öğrenim ücretleri bakımından Türk öğrencilerle aynı esaslara tabi olacaklarını söyledi.
Politika - Politika
19 Temmuz 2024 - 16:24

Temel Karamollaoğlu'nun annesi son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine çok sayıda siyasi isim katıldı.
 - Halk siyasette yumuşama beklemiyor
19 Temmuz 2024 - 15:33

Yumuşama adımları Türk halkını ikna etmedi: Yüzde 92.5'i aynı görüşte

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel'in karşılıklı ziyaretleri siyasette yumuşamayı gündeme getirirken Türk halkı bu fikirde olmadı. Bir araştırma şirketinin verilerine göre vatandaşların yüzde 79,2'si siyasette bir değişiklik olmayacağını, yüzde 92,5'i ise uzun vadede siyasette yumuşamaya sebep olmayacağını düşünüyor. Öte yandan ankete katılanlar Özgür Özel'in Kılıçdaroğlu'ndan daha başarılı buluyor. 
 - Sarıgül 'son kez' konuştu
18 Temmuz 2024 - 16:57

Mustafa Sarıgül 'Son kez konuşuyorum" dedi ve paylaştı: İhaneti yapanlar cezasını çekecek

CHP'li Mustafa Sarıgül, kendisine ait olduğu iddia edilen müstehcen video hakkında son kez konuştu. Sarıgül kendisine verilen destekler için teşekkür edip "Böylesini daha önce hiç görmedim. Bu ihaneti yapanlar bu dünyada da hak dünyada da inşallah hak ettikleri cezayı alacaktır" ifadelerini kullandı. 
 - Temel Karamollaoğlu'nun acı günü
18 Temmuz 2024 - 14:55

Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu hayatını kaybetti

Saaadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nun üvey annesi Edibe Karamollaoğlu hayatını kaybetti. Karamollaoğlu, annesinin erken vefatının ardından henüz dört yaşındayken Edibe Karamollaoğlu'nun kendisini büyüttüğünü anlatmıştı. 
 - "Kırmızı alarmdayız" diyerek kararını duyurdu
17 Temmuz 2024 - 14:55

Özgür Özel, 'başıboş sokak hayvanları' düzenlemesine tepki gösterdi

CHP lideri Özel, geçtiğimiz hafta Meclis'e sunulan sokak köpekleri düzenlemesine ilişkin CHP'li belediyelerin hayvanları öldürmeyeceğini söyledi. Özel, "Bu yasanın yasalaşmaması için sorumluluklarımızı yerine getireceğiz. Hayvan hakları yasası için CHP grubu Meclis'te kırmızı alarmda" ifadelerini kullandı. 
 - Saadet Partisi'nin acı günü
14 Temmuz 2024 - 14:56

Saadet Partisi'nin acı günü: Temel Karamollaoğlu üç ölümü duyurdu

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, partisinin danışmanlarından Enes Okutan ile annesi ve kardeşinin trafik kazasında hayatlarını kaybettiğini duyurdu. 
 - Tanju Özcan’a yine yol göründü!
14 Temmuz 2024 - 06:48

CHP'de yeni kriz! Tanju Özcan’a üçüncü defa ihraç yolu göründü

Sosyal medyada Kemal Kılıçdaroğlu ile tartışan Tanju Özcan’ın, ihraç talebiyle disipline verilmesi gündemde.
Sona Git