ÖZET I Kayserispor - Ümraniyespor (3-1 Maç Sonucu) Çağdaş Atan'ın aklında Galatasaray var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
ÖZET I Kayserispor - Ümraniyespor (3-1 Maç Sonucu) Çağdaş Atan'ın aklında Galatasaray var

SPOR Haberleri

Kayserispor - Ümraniyespor 3-1 ÖZET İzle I Kayserispor evinde Ümraniyespor'u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 3 maça çıkardı. Ümraniyespor'un 5 maçlık yenilmezlik serisi Kayseri'de sona erdi. Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, "Çok çalışıyoruz, çok tekrar ediyoruz. Bu yüzden galibiyetler alabiliyoruz. Çok iyi bir aile olduk. Birliktelik çok güzel şekilde devam ediyor" dedi. Sarı-Kırmızılılar 4 gün sonra Galatasaray deplasmanında olacak.

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Ümraniyespor'u 3-1 mağlup etti.

KAYSERİSPOR - ÜMRANİYESPOR (3-1) ÖZET İZLE

https://twitter.com/KayserisporFK/status/1645442445365084160

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Zorbay Küçük, İlker Takpak, Murat Temel

Yukatel Kayserispor: Bilal Bayazıt, Gökhan Sazdağı, Kolovetsios, Hosseini, Uzodimma, Kemen, Mensah (Dk. 88 Ackah), Emrah Başsan (Dk. 88 Arif Kocaman), Cardoso, Thiam (Dk. 82 İlhan Parlak), Gavranovic (Dk. 73 Mane)

HangiKredi Ümraniyespor: Berke Özer, Sackey, Serkan Göksu (Dk. 85 Bettaieb), Epureanu, Onur Atasayar, Oğuz Gürbulak (Dk. 74 Kayode), Kartal Kayra Yılmaz, Mrsic (Dk. 63 Avounou), Onur Ayık (Dk. 63 Geraldo), Sekidika (Dk. 85 Gheorghe), Umut Nayir

Goller: Dk. 31 Thiam (Penaltıdan), Dk. 53 Mensah, Dk. 90+9 Mane (Yukatel Kayserispor), Dk. 45+2 Umut Nayir (HangiKredi Ümraniyespor)

Kırmızı kart: Dk. 90+8 Sackey (HangiKredi Ümraniyespor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Kemen, Dk. 90+1 İlhan Parlak, Dk. 90+2 Ackah, Dk. 90+5 Cardoso (Yukatel Kayserispor), Dk. 59 Mrsic, Dk. 90+5 Kartal Kayra Yılmaz (HangiKredi Ümraniyespor)

ÖZET I Kayserispor - Ümraniyespor (3-1 Maç Sonucu) Çağdaş Atan'ın aklında Galatasaray var

Kayserispor maçtan sonra taraftarını selamladı

ÇAĞDAŞ ATAN: MANE, GALATASARAY MAÇINDA OYNAYACAK

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Çok çalışıyoruz, çok tekrar ediyoruz. Bu yüzden galibiyetler alabiliyoruz. Çok iyi bir aile olduk. Birliktelik çok güzel şekilde devam ediyor. Bu bütün personelin başarısı. Çaycımız, ona çok selam söylüyorum. Ufak bir rahatsızlığı var, kemoterapi görüyor. Tüm personele armağan olsun.

Kayseri'de oruç tutma oranı çok yüksek. Saat 16:00'da maç oynandı ama sadece büyük maçlarda değil, bu stadı her zaman doldurmalarını istiyorum. Taraftarlar, benim ne demek istediğimi anlıyor.

Mane son 10-12 haftadır oynuyor. Arka adalesinde bir problem oldu. Galatasaray maçında kullanabilmek için riske etmedik. Ali Karimi yetişmeyecek. Carole'den ufak bir umudumuz var. Nurettin sezonu tamamen kapattı. Sadece Mane, Galatasaray maçında kesin olarak oynayacak diyebilirim."

ÖZET I Kayserispor - Ümraniyespor (3-1 Maç Sonucu) Çağdaş Atan'ın aklında Galatasaray var

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...