Sizde utanma yok ki!

A -
A +
30 Ağustos Zafer Bayramımızı Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde çok güzel idrak ettik. Bugün de kutsal Kurban Bayramımızı idrak ediyoruz. Tüm okurlarımın ve tüm mümin kardeşlerimin bayramı mübarek olsun inşallah...
30 Ağustos resepsiyonunda Ankara'da muhteşem Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere çok sayıda değerli devlet adamımızı görme ve sohbet etme fırsatı bulduk. Son bilgileri ve güncel gelişmeleri aldık. Büyük harfle olan DEVLET geleneğimiz şükür ki dimdik ayakta. Herkes müsterih olsun. DEVLET kimlerin hain olduğunu nokta atışı biliyor ve cezalarını çekmeleri için bir sıralama yapmış durumda. Tüm hainlere adım adım sıra gelecek. Böyle güzel bir bayram gününde sadece güzel şeylerden bahsetmek isterdim ama maalesef yakında cezasını çekecek hainler boş durmuyor. Türk medya tarihinin gördüğü en düzenbaz adam "Yozgat Kuzusu" ve kardeşinin geçmişinin yolsuzluk ve hırsızlık dosyalarıyla dolu olduğu yargıda ve bizim camiada herkesin malumudur. Zaten bu hırsız kardeşler iki ayrı yolsuzluk dosyasından toplam 20 yılı aşkın suçla dolandırıcılık ve hırsızlıktan yargılanıyorlar. Kendisi yolsuzluk ve hırsızlığa gırtlağına kadar batmış bir mücrim olan Yozgat Kuzusu bir de kalkmış insanlara utanmadan iftira atıyor. Bundan böyle hırsızlık siciliniz konusunda Türk mahkemeleri konuşacak ve yolsuzluklarınızın bedelini hukuk sana ödetecek.
Patronun hâkimleri ve savcıları satın alma uzmanı olduğunu Halis Toprak söylüyor. Belki de yine patronuna güveniyorsun ama sizlerin davalarının takipçisi ben olacağım. Asla şerefli hâkimlerimizi ve savcılarımızı satın alamazsınız. Devletin istihbarat arşivinde bulunan tüm yolsuzluklarınız da ortaya serilecek. Zaten sen ve kardeşinin kirli sicili UYAP kayıtlarında da mevcut. Ki o sicil, yaptıklarınızın 10'da 1'i bile değil. Yozgat Kuzusunun kardeşi ile beraber avukat Cesim Parlak’ın 200 bin lirasını dolandırdığı iddiasıyla yargı kayıtlarında mevcuttur ve şu an dolandırıcılıktan yargılanıyorlar. İşin ilginci ben bu Cesim Parlak yolsuzluğunu 2 sene önce yazdığımda başta Parlak bana teşekkür etmişti. Sonra o günlerde Yozgat Kuzusu FETÖ'yü öven yazılar yazmaya başladı. Bu FETÖ yalakalıkları üzerine Cesim Parlak bu sefer iddialarından caydı ve hırsız dediği bu iki kardeşi övmeye başladı. Ne kadar ilginç ki, Cesim Parlak geçtiğimiz aylarda FETÖ'den tutuklandı. Aynı şekilde Yozgat Kuzusunun yine kardeşiyle beraber iş adamı Halim Aydın’ın 4 milyon 380 bin lirasını hayalî şirketler aracılığıyla çaldığı da gerçektir. DEVLET bunu bilmektedir. Bu dosyada halen şu an yargıdadır...
Akit gazetesi 11 Aralık 2014’te bu hırsızlık olayını Silivri İcra Müdürlüğü belgeleriyle yazmıştı. Halim Aydın’ın paralarını hortumladığınız için rahmetli imam babanızın iki evine birden haciz geldi. İmam olan babanızın evlerine oğullarının yaptığı hırsızlıklar yüzünden Silivri İcra Müdürlüğü el koydu. Bir imam için bundan daha utanç verici bir olay olamaz. Ama sen tarihin gördüğü en utanmaz adam olduğun için bir zerre üzülmezsin. Babanızın manevi şahsiyetini de paçavra ettiniz. Sen böyle ar damarı çatlamış bir tipsin. Halim Aydın’ı dolandırmanız dışında geçmişte yaptığınız hırsızların haddi hesabı yok. Hele bir hırsızlık dosyan var ki en çok o davadan korkuyorsun. Çünkü o dosya organize bir yolsuzluk dosyası ve tutuklama gerektikten katalog suç kapsamında bulunuyor. Hatırladın değil mi Yozgat Kuzusu?
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.