Siyaset okuyamayan Ayşenur Arslan

A -
A +

Ayşenur Arslan ilginç bir figür. Çoğu muhalif gazeteci gibi olanı biteni asla analiz edemiyor. O yüzden AK Parti ve Erdoğan 18 yıldır ülkeyi yönetiyor. 2023'te 21 yıl olacak. AK Parti görece oy kaybettiği dönemlerde bile aslında kendi hatasından oy kaybetti. Yoksa muhalefet partilerinin bir şey yaptığı yoktu.

Geçen senedeki seçimlerde de öyle oldu. Ankara ve İstanbul'u muhalefet büyük vaatlerle kazanmadı. AK Parti bazı şeyleri yanlış yaptığı için muhalefet kazandı. İstanbul'da AK Parti ilk turda işi bitirebilirdi. Ankara'daki aday yanlıştı.

Muhalefet ve onun temsilcisi Ayşenur Arslan siyaseti asla okuyamıyor. Olan biteni göremiyor. Mesela Türkiye koronavirüs sürecini iyi yönetiyor. Ölüm oranları düşük. Kurallara uyuluyor. Sağlık Bakanımız olayı mükemmel götürüyor. Buna rağmen yurt dışı medyası hem FETÖ'cülerin sözlerine itibar ediyor hem de içerideki muhaliflerin. Hukuken her türlü yaptırımı hak eden FETÖ'cüler oturdukları yerden "Türkiye rakamları gizliyor" diyor. Hâlbuki en keskin muhalif bile içeride olan biteni görüyor.

Türkiye'de iyi işler görülmüyor. Ben dünyayı günbegün takip ediyorum. Çoğu ülkeden iyi durumda Türkiye. İşte çekemediğiniz şey bu. CNN muhabiri açık bulmak için Cerrahpaşa Yoğun Bakım Ünitesi'ne geldi. Aslında olumsuz bir şey yakalayıp Türkiye'yi kötülemek istiyordu. ama bulamadı. "Avrupa'da, Amerika'da yoğun bakımlar bu kadar iyi değil" demek zorunda kaldı.

Ayşenur Hanım, neredeyse 1 yıldır büyükşehirler sizin de oy verdiğiniz CHP'de. Hangi işi başardılar? Hangi büyük yatırımı yaptılar? Adana'da güya hastane kurdular. Hani nerede? İstanbul'daki zaten PR yapmakla meşgul... Hep söylüyorum, AK Parti'nin bir şey yapmasına gerek yok. 2024'te bu belediyelerin çoğunu geri alacak. Mesela Başakşehir Şehir Hastanesi'nin yollarını yapmaktan aciz bir yönetim var İstanbul'da.

Eleştiri en doğal haktır. Ama Ayşenur Hanım ve diğerleri bunu yapmayıp algıya oynuyorlar. Asla başaramıyorlar. Eleştirmek değil kötülemek derdindeler. Bu kafayla giderseniz 2023'ü niye kaybettik diye ağlayacaksınız. Haberiniz olsun.

CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
MOSSAD'ın örtülü gazetecileri ve suikastları

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.