Sayın Karamollaoğlu! Ne demek seçimlere müdahale edecekler!

A -
A +
 
Bir televizyon programına katılan Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu seçimlerle alakalı tuhaf açıklamalar yapmış: “Ben diyorum ki, seçimlere müdahale edecekler nasıl anlarsanız anlayın. Oylara müdahale edecekler. Çünkü geçmiş seçimlerde müdahale ettiler. Sandık başlarında insanlarımızı katlettiler.” 
Bu sözler demokrasi için talihsizliktir ve asla kabul edilemez. Ne demek seçimlere müdahale edecekler, Allah aşkına. Geçen sene belediye seçimleri oldu. Büyükşehirleri muhalefet kazandı. Sadece İstanbul seçimleri yenilendi. Onu da rahat kazandılar. 
Demek ki doğru şeyler yapılırsa seçimler kazanılıyormuş. Başka yola tevessül etmeye gerek yokmuş. 
Şimdi seçim yok. 2023’e üç yıl var. Erken seçimin lafı da edilmiyor. Peki nereden çıktı bu seçimler yapılmayacak, müdahale edilecek sözleri? Türkiye’de demokrasi yok türü ifadelerin kimseye faydası yok.
Batı’da her gün Türkiye aleyhine onca yazı çıkıyor. Temel Karamollaoğlu demokrasi dışı yorumlarıyla Batı’dakileri desteklemiş oluyor, onların değirmenine su taşıyor. 
Millet size oy verdi de biri mi yok saydı? Yapmayın böyle Sayın Karamollaoğlu . Türkiye’de serbest ve adil seçimler var. 1950’den beri bu böyle. Seçimlerde milleti ikna edin, alın oyunuzu, gelin iktidara. 
Birileri sizin oyunuzu çalarsa önce bizler itiraz ederiz. Kaldı ki oy çalma diye bir şey yok. Sizler bu tuhaf açıklamalarla demokrasi düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz. Ha seçim kazanamayacağınızı anlayınca bahane arıyorsanız onu bilemem!..
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye’nin koronavirüsle mücadelesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.