Tehdit mi dediniz?

A -
A +
 
CHP son zamanlarda çok sıkıştı. Kılıçdaroğlu’nun öğretmenlere ettiği hakaret, tecavüzler konusunda genel merkezin konuşmaması, TSK’ya "satılmış” denmesi, Şişli Belediye Başkanı’nın PKK’dan tutuklanması partiyi açmaza sürükledi...
Bu açmazı İstanbul’da hiçbir iş yapmayan Ekrem İmamoğlu’na suikast girişimi haberiyle örtbas etmek istediler ama nafile. Millî güvenliği ihlal ettiği için kapatılan karanlık oda her zamanki gibi algıyı değiştirmek istedi ama başaramadılar.
Emniyet Genel Müdürlüğü bu iddiayı hemen yalanladı. Ama kimse özür dilemedi. O akşam heyecanla yayınlar yapanlar da ne diyeceklerini bilemediler. Milleti gaza getirmek, kendi başarısızlıklarını örtmek için başvurdukları yöntem boşa düştü. 
Ekrem İmamoğlu’na olan tehdit önemli mevkilerdeki herkese gelen tehdidin benzeri. Elbette gereken tedbir alınmalı ama abartılmamalı.
Bakın Türkiye’de en çok tehdit alan siyasilerin başında Orhan Miroğlu geliyor. Galip Ensarioğlu aynı şekilde. AK Parti'li Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan dünya kadar tehdit alıyor... PKK Savcı Sayan’ı öldürmek için plan yapıyor ve "bu işi halktan tepki gelmemesi için sivil birine havale edelim" demişler!..
Ben bu isimlerden hiçbirinin “bize tehdit var” dediğini duymadım. Bu işi gündem yaptıklarını duymadım. Halkı galeyana getirmek istediklerini görmedim. 
Adamlar olmayan tehdidi varmış gibi gösteriyorlar. Sırf gündem değiştirmek için yalana yalan katıyorlar...
Bu kafayla CHP’nin işinin zor olduğunu herkes görüyor... 
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI İÇİN TIKLAYIN
Yatırımcının önüne engel çıkarmaya ikinci örnek
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.