CHP’li yazar gazeteci olunca sorun yok!

A -
A +

Hükûmeti destekleyen yazarları yıllarca yandaşlıkla suçladılar değil mi? Şimdi şöyle bir bakalım, kim kimin yandaşı.
Merdan Yanardağ Tele 1’in sahibi. Kendi IBAN'ını verip para topladı. Aslında yaptığı suç. Kıytırık kanalı izleyen pek yok ama önemli değil. Para bir yerden geliyor.
KRT nasıl finanse ediliyor belli değil. Kaynaklar nereden geliyor acaba? Halk TV CHP’nin borazanlarıyla dolu. Oradakiler CHP’yi savununca iyi, biz hükûmeti savunursak yandaşız.
CHP’li belediyeler de kendi yandaş yazar ve gazetecilere sürekli söyleşi veriyorlar.
Bir dönem Hürriyet’te yazan ya da yayın yönetmenliği yapanlar CHP’den vekil oldu. Enis Berberoğlu mesela. Utku Çakırözer Cumhuriyet’in yayın yönetmeniydi. Şimdi CHP’de vekil. Ama yandaş biziz öyle mi?
Bu arada Enver Aysever Şişli Belediyesi’nin YouTube kanalında Başkan Muammer Keskin’le söyleşi yapmış. Programın adı “Yüzde Yüz Şişli.” Hep duygusal(!) işler bunlar, değil mi Enver Aysever?
Örnekler çoğaltabiliriz. Gazeteci yazar CHP’liyse sorun yok. AK Partili olunca yandaş. CHP’yi destekleyen gazeteci yazarların maddi imkânları hükûmeti destekleyenleri beşe ona katlar. İnanmayan araştırabilir.

Cem Küçük'ün diğer yazısı
Yandaşlığı havuduyla götürenler!
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.