Fatih Portakal sen mesleği bırakmamış mıydın?

A -
A +

Fatih Portakal’ın omurgalı olmadığını söylemiştim. Zoru görünce tutuklanma korkusuyla kaçtı gitti. Hâlbuki tutuklanma diye bir meselesi yoktu.
Muhalif olmanın nimetlerini sonuna kadar yedi. Ucuz şov yapmak dışında hiçbir şey yapmadı. Ama işler az zora girince kaçtı gitti. "Ben emekli oldum" dedi. "Param bana yeter" dedi. Yerine gelen Selçuk Tepeli de onunla aynı reytingi alınca kerametin kendisinde olmadığı ortaya çıktı!
"Bıraktım mesleği" diyen Portakal arada sırada boy veriyor. YouTube kanalından kimsenin izlemediği ve ses getirmeyen programlar yapıyor.
Arada sırada hükûmete en light olanından laf atıyor. "CHP’yi de kapatır bunlar" demeye getiriyor... Yahu arkadaş sen korkundan kaçtın gittin! Kalıbının adamı olmadığını gösterdin. Şimdi arka direkte kendini unutturarak güya gündemde kalmaya çalışıyorsun. Hafif düz koşu yapıyorsun.
Medya, cesurların işidir... Düellodan kaçan adamların işi değildir. Kendi yandaşların nezdinde bile itibarın bitti. Korkakların sonu hep böyledir.

 

Cem Küçük'ün diğer yazıları
Ulusalcı cephede değişen bir şey yok

Halk TV yandaşlıkta sınır tanımıyor

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.