Halk TV yandaşlıkta sınır tanımıyor

A -
A +

Enver Aysever için özel ihale çıkaran belediyeleri gördük. İhaleyi alanlara Enver efendiyle çalışma şartları eklenmiş. İzmir Belediyesi kamuoyu hassasiyetini gözardı edemeyiz dedi ve ihaleyi iptal etti.

Cumhuriyet Gazetesi Aysever’i kapının önüne koydu. Adam sadece İzmir’i değil birçok CHP’li belediyeden benzer ihaleler almış. Bize yandaş diyen Aysever hamuduyla götürmüş.

Şimdi bir benzerini Halk TV yapmış. MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, Twitter hesabından Halk TV ile Maltepe Belediyesi arasındaki ilişkiyi deşifre etti.

Aydın, "CHP'li Maltepe Belediyesi'nden tek bir haber için HALK TV'ye tamı tamına 113 bin TL aktarıldığını biliyor muydunuz?" dedi ve şunları ekledi: “Paralar yandaşa gidiyor CHP tıkır tıkır soyuyor.”

Bakalım Sözcü, Cumhuriyet ve diğer muhalifler bu olaya ne diyecek? Bir de faturaya “haber yayın değeri” diye yazmışlar. Güler misin, ağlar mısın?

Halk TV yandaşlıkta sınır tanımıyor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.