Bir garip dava!..

A -
A +

Mersin Vali Yardımcısı Mustafa Atsız’ın geçen gün kaybettiği bir dava önüme düştü. Mustafa Atsız hakkında da bazı iddialar var. Soruşturma sürüyor, bu başka konu. Şayet inceleme sonucunda bir şey ortaya çıkarsa bunları da yazarız. 

Mustafa Atsız'ın kaybettiği garip bir dava var. Atsız’ın vekaleti bir hukuk bürosunda ve o büroda Mehmet Dinç isimli bir avukat da var. Hâliyle Atsız’ın vekaleti Dinç’te de bulunuyor. FETÖ’den yargılanan Mehmet Dinç’e 2 yıl 6 ay hapis cezası veriliyor. Dinç’in eşi, Avukat Ela Dinç 6 yıl 3 ay, kardeşi Nuri Dinç de 6 yıl 3 ay hapis cezası alıyor.  

Mustafa Atsız FETÖ’cü diye Mehmet Dinç’i noterden azlediyor. Mahkeme “FETÖ’cü avukatı azlettim” dedi diye Atsız’ı 25 bin TL tazminata mahkûm ediyor. Yani FETÖ’cü avukatı azlettiği için tazminat ödüyor! Ben bu işi anlamadım. Nasıl bir dava bu? FETÖ’den ceza alan birine FETÖ’cü demek suç mu? Bu da hukuk tarihine yeni girdi galiba!..

Cem Küçük'ün diğer yazısı
CHP’nin değişik çıkışları 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.