"Vatan hainliği nedir?" diyenlere...

A -
A +
İki gün önce Borsa İstanbul hareketli saatler yaşadı. Garanti BBVA’nın ana ortağı "gönüllü pay alımı yapacağım" dedi. Tek kalemde 2,5 milyar dolarlık bir alım yaptı. 
Piyasa bundan olumlu etkilendi ve Borsa İstanbul yükselişe geçti. Tabii bu durumdan memnun olmayanlar da vardı. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi bu güzel haberle haftaya yüzde 2,07 artışla 1.672,35 puandan başladı. Endeks böylece, açılışta tarihinin en yüksek seviyesini gördü.
Merkez Bankası eski Başekonomisti Hakan Kara, "İlginç bir gelişme yaşanıyor" diyerek yabancı yatırımcıların Türkiye'de bir yönetsel değişikliği çok önceden fiyatlamaya başladığını öne süren bir tweet attı. Açık açık yatırımcıları hedef alan Kara, "Bu durum piyasa göstergelerinin ve ekonomik gidişatın daha da kötüleşmesini engelleyerek bekledikleri değişimin gerçekleşme ihtimalini azaltıyor” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başekonomisti Hakan Kara'nın sosyal medya paylaşımına tepki göstererek, "Vatan hainliği tam da budur" dedi...
Fazla söze gerek yok. Tek dertleri, “Erdoğan gitsin de ülke batsın.” Ekonomi düzelsin de istemezler. Kahrolsun böyle zihniyet!..
 
Cem Küçük'ün diğer yazısı
"NATO müdahale etsin" diyenlerle helalleşmek!..
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.