Bir hayal kırıklığı olarak Ali Babacan

A -
A +
Ali Babacan 2019’da parti kurma hazırlıklarına başladığında herkes ona bir kredi vermişti. Hatta AK Partililer bile belki bir şeyler yapabilir diye düşünüyordu.
Kimse onu diğerleri gibi görmüyordu. Dur bakalım diye bekliyordu... Aradan zaman geçti. Ali Babacan millet düşmanı bir kimliğe büründü. Her açıklaması milleti rahatlatması gerekirken en fanatik CHP’lileri bile aratır oldu!..
Tayyip Erdoğan olmasa kimsenin tanımayacağı ve Erdoğan sayesinde önemli görevlere gelmiş bir siyasi kendisini bu makamlara getirmiş Sayın Cumhurbaşkanına, “Reis reis dedikleri kabile devletinin reisi” dedi. Gerçekten Ali Babacan utanmadın mı bunları söylerken! Bir insan kendisini ancak böyle bitirirdi.
Tayyip Erdoğan AK Parti’yi kurduktan sonra rahmetli Erbakan Hoca'yla ters düştüler. 2007 seçimlerine giderken Erbakan hoca AK Parti yönetimi ve Erdoğan için Siyonizm iması bile yaptı. Buna rağmen ne Erdoğan ne de AK Parti yönetimi tek kelime etti. Hep sustular...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erbakan Hoca hayattayken asla aleyhinde tek kelime kırıcı bir şey söylemedi. Bülent Arınç da, Abdullah Gül de, diğerler de.
Kendini bitirdin Ali Babacan. Erdoğan’ın gücünü kendi gücün sandın. Erdoğan kitleleri sürükleyen dünya bir lideri. Sen ise kendi küçük dünyanın adamı bile değilsin. Seni öne Erdoğan çıkardı. Partiyi kurarken Abdullah Gül’ün gölgesine saklandın. Asla kendi başına bir şey olamadın.
Aslında siyasi tabutuna son çiviyi sen kendi kendine çakmış oldun.
 
CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISI: ALMANYA’DA GEÇİM
 
 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.