​Lütfü Türkkan beni Basın Konseyi’ne şikâyet etmiş!

A -
A +

Şehit bacısına küfreden, İHA muhabirimizi dövdüren ve üç adamı cezaevini boylamış -biri yeğeni- İYİ Parti Kocaeli vekili Lütfü Türkkan beni Basın Konseyi’ne şikâyet etmiş. Sebebi de benim ona yönelik eleştirilerim.

Basın Konseyi hâlâ varmış! Bunu da yeni öğrendim... Aslında kurum olarak yaşayan ölü, kimsenin umursadığı yok. Konseyin üyeleri kim diye baktım. Tufan Türenç de var, Yazgülü Aldoğan da. Barış Terkoğlu da mevcut, Doğan Satmış da...

Kurum temsilcileri arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Erinç Sağkan da var, İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu da... Sorsan tarafsız bir basın kurumu...

Ha, bu arada Basın Konseyi’nin bazı kuralları varmış: Tarafsız olduğundan kuşku duyduğum üç üyenin karara katılmasına gerekçe göstererek itiraz edebilirmişim... Ayrıca yüksek kurul üyeleriyle şikâyet eden yani Lütfü Türkkan ve şikâyet edilen yani benim ile aynı kurumda çalışıyorsa oy kullanamazlarmış. Bak sen şu işe!..

Yahu biz sizlerle taban tabana zıt dünya görüşlerine sahibiz. Siz kimsiniz ki, bize böyle bir yazı gönderiyorsunuz? Basın Konseyi illa birini kınayacaksa gazeteci arkadaşımız İHA muhabiri Mustafa Uslu’yu dövdüren Lütfü Türkkan’ı kınasın. Şehit bacısına söven Türkkan’a iki çift laf söylesin.

Basın Konseyi aslında yaşayan ölü! Medeni ölü bir kurum. Sadece hükûmet ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlarını barındıran bir yer.

Lütfü Türkkan’a söylediklerim için ne geri adım atarım ne de özür dilerim. Sizin beni kınamanız da “tınnnnnn”. Anladınız mı?

 

CEM KÜÇÜK'ÜN DİĞER YAZISINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN
FUTBOL SİYASETE ALET EDİLİR Mİ?
 
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.