Mira Şahin ne oldu, sağlık durumu nasıl? Okulda düşüp hastaneye kaldırılan Mira Şahin’in son durumuna ilişkin bilgi verildi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Mira Şahin ne oldu, sağlık durumu nasıl? Okulda düşüp hastaneye kaldırılan Mira Şahin’in son durumuna ilişkin bilgi verildi

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Mira Şahin son durum ne oldu, sağlık durumu nasıl? | Ankara'da okulda teneffüs saatinde başını sıraya çarpması sonucu hastaneye kaldırılan 3'üncü sınıf öğrencisi Mira Şahin'in son durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Peki, Mira Şahin’in sağlık durumu nasıl, ne oldu? İşte Mira Şahin’in son durumu!

Mira Şahin ne oldu? Hastaneye kaldırılan 3'üncü sınıf öğrencisi Mira Şahin'in son durumuna ilişkin açıklama yapıldı. Peki, Mira Şahin’in sağlık durumu nasıl, ne oldu? İşte Mira Şahin’in son durumu haberimizde…

MİRA ŞAHİN’İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ankara'da okulda teneffüs saatinde başını sıraya çarpması sonucu hastaneye kaldırılan 3'üncü sınıf öğrencisi Mira Şahin'in bilincinin açık olduğu ve sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Mira'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Baba Çağrı Şahin, kızının bilincinin açık olduğunu söyledi. Polis ekiplerinin Mira'nın ifadesini aldığını belirten Şahin, olayda ihmal olduğunu ileri sürdü.

Şahin, "Öğretmene söylendiği zaman öğretmen, 'otur Mira, iyileşirsin, geçer' demiş. Yani Mira'yla öğretmeni değil de sınıf arkadaşları ilgilenmiş. İki üç saatlik kanama mevcutmuş buraya geldiğinde. Hemen ameliyathaneye alınıp gerekli müdahale yapıldı. Büyük bir ameliyat geçirdiği için yoğun bakımda gözetim altında tutuluyor." diye konuştu.

Kızının ameliyattan sonra ilk istediği şeyin pide olduğunu söyleyen Şahin, "Onu da 1-2 lokma da olsa yiyebildi. Şimdi yürütmeye çalışıyorlar. O aşamayı da tamamladıktan sonra Allah nasip ederse servise çıkaracağız." dedi.

Öğretmenle dün bir görüşme yaptıklarını dile getiren baba Şahin, öğretmenin olayın bu noktaya geleceğini tahmin etmediğini söylediğini aktardı.

MİRA ŞAHİN’E NE OLDU?

Keçiören Halit Fahri Ozansoy İlkokulu öğrencisi Mira Şahin, 22 Şubat Perşembe günü sınıf içinde başını sıraya çarptı.

Çarpmanın etkisiyle fenalaşan Mira, ilk müdahalenin ardından Etlik Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Mira Şahin, ameliyata alındı. Başarılı geçen ameliyat sonrası yoğun bakıma kaldırılan Mira'nın sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Olayla ilgili Milli Eğitim Bakanlığının başlattığı soruşturma ise sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...