Topkapı seferleri durdu mu, neden? SON DAKİKA! Topkapı tramvay seferleri iptal mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son dakika gelişmesi olarak Topkapı tramvayı bir yaya çarptı ve seferleri durduruldu. Topkapı seferleri durdu mu, neden? sorusunun cevabı araştırılıyor. Son Dakika! Topkapı tramvay seferleri durduruldu. İşte, detaylar...

Son dakika gelişmesi olarak Topkapı tramvayı bir yaya çarptı ve seferleri durduruldu. Topkapı seferleri durdu mu, neden? sorusunun cevabı araştırılıyor. Son Dakika! Topkapı tramvay seferleri durduruldu. Detaylar haberimizde...

TOPKAPI SEFERLERİ DURDU MU, NEDEN?

Topkapı'da korkuluklardan atlayarak raylardan karşıya geçen bir kişiye tramvay çarptı. Raylara sıkışan şahıs kurtarmak için olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza nedeniyle Topkapı tramvay seferleri yapılamıyor. 

TOPKAPI TRAMVAY SEFERLERİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadı. Rayla düşen kişinin kurtarılma çalışması ekipler tarafından devam ediyor. Yeni bir bilgi geldiğinde haberimiz güncellenecektir.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...