8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA... AF VAR MI? Yeni Yargı Paketi'nde son durum ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA... AF VAR MI? Yeni Yargı Paketi'nde son durum ne?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sekizinci Yargı Paketi düzenlemesi için son adımlar atılıyor. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 8. Yargı Paketi için son dakika tarih verdi. Gözler Meclis'e çevrildi. 2024 yılında çıkması beklenen 8. Yargı Paketi hayata geçiyor. Yargı Paketi içeriğinde neler var, maddeleri neler? Yeni Yargı Paketi'nde son durum ne? Genel af çıkacak mı? Detaylar haberimizde...

8. Yargı Paketi vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 2023 yılının son aylarında başlanan 8. yargı paketinde son düzlüğe girildi. TBMM için 8. Yargı Paketi  mesaisi başlıyor. Af yasası çıkacak mı, son durum nedir? 8. Yargı Paketi maddeleri neler, Meclis'e ne zaman gelecek? İşte ayrıntılar...

8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Yeni Yargı Paketi'nde son durum ne, sorusu merak konusu oldu. Yeni Yargı Paketi için beklenen tarih geldi. Bakan Yılmaz Tunç, 8. Yargı Paketi taslağını Meclis grubuna ilettiklerini açıkladı. 8. Yargı Paketi teklif aşamasına gelmek üzere.

8. YARGI PAKETİ SON DAKİKA... AF VAR MI? Yeni Yargı Paketi'nde son durum ne?

Yaklaşık 70 madde barındıran yeni yargı paketinde yer alacak maddeler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Yargı Paketi içeriğinde neler var, maddeleri neler? 2024 af çıkacak mı?

MAHKUMLARA AF ÇIKTI MI 2024 ?

Yeni yargı paketi ile çok sayıda kanunda değişikliği öngörülüyor. 8. yargı paketinde temyiz, itiraz süreleri, koşullu salıverme süreleri, ceza süreleri, denetimli serbestlik süresi gibi başlıklar bulunuyor. 2024 yılı af yasası hakkında ise henüz net bir bilgi yok. Bakan Tunç, 8. Yargı Paketi'nin şubat sonlarına doğru Meclis'te görüşüleceğini ifade etti. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...