Dolar Euro kaç TL? Kapalıçarşı döviz kurlarında Euro Dolar 12 Şubat ne kadar?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Dolar Euro kaç TL? Kapalıçarşı döviz kurlarında Euro Dolar 12 Şubat ne kadar?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dolar ve Euro açılış fiyatları sorgulanıyor. Döviz fiyatları yüksek seyrediyor. 12 Şubat Pazartesi dövizde son durum ne? Dolar ve Euro bugün kaç lira?

Serbest piyasada dövizde son durum araştırılıyor. Lira yeni haftada dolar ve avro karşısında eridi. Dolar kuru 30 lira üstü seyrini koruyor. Peki, Dolar ve Euro bugün kaç lira? 1 dolar şu anda ne kadar? Euro Sterlin kaç oldu? 1 Euro kaç TL alış ve satış? 

DOLAR EURO BUGÜN NE KADAR?

Döviz kurları, dalgalı da olsa yüksek seyrediyor. MB’nin 22 Haziran’daki toplantısına kadar 23,4-23,6 arasında dengeye oturan dolar faiz artırım döngüsüne girildiğinden bu yana hızlı yükselişini sürdürüyor.

1 DOLAR KAÇ TL?

Döviz kurları yatırımcılar tarafından ilgi ile takip ediliyor. Serbest piyasada Dolar 30,699 liradan fiyatlanıyor. Lira ise dolar karşısında değer kaybetti. Euro 33,16 liradan güne başladı. Sterlin güne 38.78 seviyesinde başladı.

Bu hafta yoğun veri gündemi yoğun geçecek. Fed'in martta faizi sabit bırakma ihtimali yüzde 83, mayısta faiz indirimine başlama ihtimali yüzde 63 ile piyasada fiyatlandı. Cuma günü, ABD enflasyon verilerinde revizyona gidildi. Bu kapsamda ABD'nin 10 yıllık tahvil faizi yüzde 4,17 ile haftaya adım attı. Dolar endeksi de 104 seviyesinde yatay seyrediyor.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...