Emekli olunca ne kadar maaş alırım? e-Devlet yeni hizmeti ne?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Emekli olunca ne kadar maaş alırım? e-Devlet yeni hizmeti ne?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Emekli olunca ne kadar maaş alırım, sorusunun cevabına artık e-Devlet'ten ulaşabilirsiniz. e-Devlet'e yeni özellik geldi. E-devlet yenilendi mi? E-devlet üzerinden yapılan işlemler nelerdir? Detaylar haberimizde...

 e-Devlet'in yeni hizmeti vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak. e-Devlet'e yeni gelen uygulama merak konusu oldu. e-Devlet portalı yenilendi. e-Devlet'e yeni gelen   Emekli maaşı hesaplama uygulaması gündem oldu. Emekli olunca ne kadar maaş alırım? e-Devlet yeni hizmeti ne? e-Devlet değişti mi? İşte detaylar...

E-DEVLET 3 YENİ HİZMETİ NE?

emekli olunca maaşım ne kadar olacak diye merak edenler artık bu soruya cevap bulabilecek. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) milyonlarca emeklinin yeni kök maaşını e-Devlet'e yükledi. Ne kadar emekli maaşı alırım sorusu arama motorlarına soruldu. SGK'nın devrettiği emekli maaşı hesaplama ekranı artık e-devlet'ten erişilebilecek.

e- Devlet'ten artık emekli maaşı hesaplaması yapabilirsiniz. Peki, e-devlet'te emekli maaşı sorgulama nasıl yapılıyor? Öncelikle e-Devlet  arama motoruna ne kadar emekli maaşı alırım yazın. 4A emekli aylık bilgisi hesaplama"ya tıklayın. İstenen bilgileri girin. Ardından bilgiye ulaşacaksınız.

 

 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...