Asansörde kediyi döverek öldüren İbrahim Keloğlan kimdir? Eros kediyi 6 dk boyunca döven İbrahim Keloğlan serbest mi bırakıldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Asansörde kediyi döverek öldüren İbrahim Keloğlan kimdir? Eros kediyi 6 dk boyunca döven İbrahim Keloğlan serbest mi bırakıldı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İbrahim Keloğlan kimdir, sorusu gündem oldu. İbrahim Keloğlan'ın kim olduğu araştırılıyor. Bir ay önce İstanbul'daki bir sitenin asansörüne giren kediyi tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'ın görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Asansörde kediyi döverek öldüren İbrahim Keloğlan kimdir? Eros kediyi 6 dk boyunca döven İbrahim Keloğlan serbest mi bırakıldı? Olayın duyulması üzerine İbrahim Keloğlan kimdir, kaç yaşında, kediyi 6 dakika boyunca döven adam kim, sorularına cevap aranıyor. İşte cani İbrahim Keloğlan'ı hayatı...

Kediyi 6 dakika boyunca dövüp ölümüne sebep olan cani İbrahim Keloğlan gündeme bomba gibi düştü.  İbrahim Keloğlan isimli şahsın, bir sitenin asansörüne giren masum bir kediye karşı uyguladığı şiddetin ardından görüntünler hızla yayıldı. Sosyal medyada şahsın tutuklanması için eylem başlatıldı. Peki, İbrahim Keloğlan kimdir? İbrahim Keloğlan tutuklandı mı? İbrahim Keloğlan ifadesi var mı?

İBRAHİM KELOĞLAN TUTUKLANDI MI?

İbrahim Keloğlan son durumu ne, tutuklandı mı, soruları hız kazandı. Tam bir ay önce yaşanan olayda yeni yeni ortaya çıkan görüntüler tüm Türkiye'nin yüreğini yaktı. İbrahim Keloğlan adlı cani şahıs bina içerisinde bir kediye 6 dakika boyuna işkence ederek öldürdü. Ardından serbest bırakılması ise sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Görüntüler hızla yayıldı, Keloğlan'ın kedinin üzerine tekme ve şiddet içeren saldırısı, büyük bir tepki oluşturdu. 

İstanbul, Küçükçekmece'deki bir sitede yaşanan olayın sorumlusu İbrahim Keloğlan, olayın ardından adli kontrolle serbest bırakılınca yeniden Keloğlan hakkında dava açıldı. Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, İbrahim Keloğlan savunma verdi.

Asansörde kediyi döverek öldüren İbrahim Keloğlan kimdir? Eros kediyi 6 dk boyunca döven İbrahim Keloğlan serbest mi bırakıldı?

Olay günü moralinin bozuk olduğunu belirten cani şahıs ilk önce kedinin ona saldırdığını iddia etti. Zanlının avukatı ise "Sahipli değildi, kimsenin hayvanı değildi öldürülen kedi" diye konuştu. İbrahim Keloğlan'ın eşi Sibel Keloğlan'ın da mahkemede eşini şikayet eden kişilere "vicdansızlar" diye bağırdığı da iddia edildi.

İbrahim Keloğlan suçlu bulunarak 1 yıl 6 ay ceza aldı. Mahkeme iyi hal indirimi uyguladı. Böylece ceza 3 ay daha düştü. Karar için de, şahıs 5 yıl içinde suç işlemez ise  cezasının düşeceği anlamına geliyor.

Olayın meydana geldiği sitenin avukatı ise karara itiraz edeceklerini açıkladı. Olay toplumun geniş kesimleri tarafından büyük tepki ile karşılandı.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ONUR16 Şubat 2024 01:00

Sen kimsin ki Allah'ın yarattığı bir canlıyı tekmeleyerek öldürüyorsun, bu caninin acilen tutuklanmasını istiyorum

banu15 Şubat 2024 15:43

gün yüzü görme ,ölümü dilen...en sevdiğin can çekişirken hiçbişi elin kolun bağlansın yapama...yaktığın gibi yansın canın ciğerin...!

Ayşe gül 14 Şubat 2024 11:05

Acilen tutuklansın istiyoruz cezasını çeksin yoksa turkiyede adalet yokmu düşüncesi içine gircem içim yanıyor

Sanocan13 Şubat 2024 14:20

Umarım birilerinin de canı sıkılır da senin o saman kafalı beynini patlatana kadar 6 dk boyunca teklemeler Rabbim senin gibilere evlat vermiyor işte kendi pisliğinde boğulman dileğiyle seninle aynı şehirde nefes almaktan utanıyorum!!!!!#ibrahimkeloğlututuklansın

Sonraki Haber Yükleniyor...