İstanbul, Ankara ve İzmir'de bu gece ve yarın çamur yağmuru bekleniyor METEOROLOJİ UYARDI!

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul, Ankara ve İzmir'de bu gece ve yarın çamur yağmuru bekleniyor METEOROLOJİ UYARDI!

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul, Ankara, İzmir çevrelerinde yaşayanlara meteoroloji uyardı. Hava Forum'un açıklamalarına göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de bu gece ve yarın çamur yağmuru bekleniyor. Çamur yağmuru nerelere yağacak, İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu! İşte, detaylar...

Hava Forum'un yaptığı açıklamaya göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de bu gece ve yarın çamur yağmuru bekleniyor. Vatandaşlar İstanbul, Ankara, İzmir hava durumunu araştırıyor. 

İSTANBUL, ANKARA, İZMİR ÇAMUR YAĞIŞI NE ZAMAN?

Hava Forum'dan yapılan açıklamaya göre Afrika tozları Türkiye'ye doğru ilerliyor. Şu sıralar Ege ve Marmara'da toz olduğunu ifade eden Hava Forum, bu gece ve yarın, cumartesi günü ara ara çamur yağacağı söylendi. Hava Forum hesabından yapılan açıklamada çamur yağışı olacağı uyarısı yapıldı.

Hava Forum hesabı Cumartesi günü için İstanbul, Ankara, İzmir ve çevre illerde aralıklarla Afrika katkılı çamur yağmuru beklendiğini açıkladı. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...